Metal Build 討論區2:F91 未出本體先出Parts

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
笨大求你快D翻出SF啦

應該就快再販 冇幾多隻可以揀再販
有冇人買過大陸個隻MC

出七劍G仲買MC
笨大求你快D翻出SF啦

又黎魂限我真係死比佢睇...
返工無時間禁呀
有冇人買過大陸個隻MC

出七劍G仲買MC

之前訂左metal robot魂00r
宜家想入mc個隻
未買過mb, 隻f91 幾鐘意
出個時街有冇得買

我係諗緊訂全體定淨係佢把大劍

舊版都話左有問題

我知
但我有朋友讓隻比我,$800又幾吸引

買啦

真係夠朋友 自己就玩隻改 舊紅迷就放比"好朋友"

玩玩具都玩到巴打咁多野諗

我支持你快d買

睇下點先 都未決定到
呢個月買左5000幾已經
今時今日 紅迷仲有人禁到

等睇老現價

仲有得訂?諗緊訂唔訂好,但9月先到貨

咁都仲要諗 大家都係9月架喇 剩係得你9月咩

我係諗緊訂全體定淨係佢把大劍

舊版都話左有問題

我知
但我有朋友讓隻比我,$800又幾吸引

800如果係二手就麻麻,全新都只係正常價
你加大劍配件都1200,不如比多500有隻修正好又多左「改」水貼既紅迷
反正都係花千幾蚊,無理由省500要隻無咁好

咁算啦,你都岩既
唯有等到9月啦 買住隻mg 止渴先
笨大求你快D翻出SF啦

又黎魂限我真係死比佢睇...
返工無時間禁呀

唔出魂shop你死左喇
一舨通販先係真限定 魂shop先係真公廁
出個時街有冇得買

大貨
y拍買mb信唔信得過?
想入隻mb exia入坑

Exia 街鋪買算喇...

要問係咪16 版

係諗緊入exia,雪崩定命運好

入雪崩唔會後悔
利申:有一隻
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

以F91既人氣炒極有限喇 大撚把人盲衝見第一隻UC訂黎炒 真係自玩既又有幾多? 等睇同藍迷一樣 我就睇佢炒到幾多日

你覺得佢人氣真係及得上SF 命運級數咩 咪撚玩喇五寶
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

以F91既人氣炒極有限喇 大撚把人盲衝見第一隻UC訂黎炒 真係自玩既又有幾多? 等睇同藍迷一樣 我就睇佢炒到幾多日

星期四
個人覺得幾大貨都好都係炒
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

UC撚應該想要NU
藍迷我真係唔明出黎把屁..
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

星期四

因為UC控既老野多,老野多自然錢多
個D 00後
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

UC撚應該想要NU

UC撚想要既不外乎zeta Nu Sazabi V2 Crossbone
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

星期四

三分鐘硬度
y拍買mb信唔信得過?
想入隻mb exia入坑

Exia 街鋪買算喇...

要問係咪16 版

係諗緊入exia,雪崩定命運好

入雪崩唔會後悔
利申:有一隻

雪崩全新咩價位

之前ins有間散貨場入左隻1780 條友有成箱全新
不過冇左lu 其他鋪1980有一盒
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

UC撚應該想要NU

UC撚想要既不外乎zeta Nu Sazabi V2 Crossbone

ZETA 點搞呀 要變型 玩死造型師
你買完都唔敢拎黎啦

NU SAZABI V2 無興趣

CROSSBONE出就一定好似迷茫咁撚樣
出個時街有冇得買

23/24號到貨
有錢就個日去食炒價
無錢就請假排啦

UC撚應該想要NU

ZETA 點搞呀 要變型 玩死造型師
你買完都唔敢拎黎啦

NU SAZABI V2 無興趣

crossbone佢出我全制霸又點話

crossbone佢出我全制霸又點話[/quote]
XM-X1 Crossbone Gundam X-1
XM-X1 Crossbone Gundam X-1 Kai
XM-X1 Crossbone Gundam X-1 Kai Kai "Skull Heart"
XM-X2 Crossbone Gundam X-2
XM-X3 Crossbone Gundam X-3

你既銀包足夠嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞