Metal Build 討論區2:F91 未出本體先出Parts

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
3月F91 7月7劍 9月紅迷改
真係破產

大家咁話

SF....
你點解要咁做呀仆街仔

入啦
一係等老翻出 睇下正版個市會唔會落價
到時執平貨都好

你係咪諗多左
只有Bandai自己再出可以拉低個價
之前隻7劍冇拉低過正版個價
係bandai自己出7劍G先搞到就咁7劍跌

老翻真係話出就出 Bandai 剩係抽選有條撚用咩
成日都俾位人入

我有雪崩本體就係差對腳 呢隻國產腳我入撚硬
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
3月F91 7月7劍 9月紅迷改
真係破產

大家咁話

SF....
你點解要咁做呀仆街仔

入啦
一係等老翻出 睇下正版個市會唔會落價
到時執平貨都好

你係咪諗多左
只有Bandai自己再出可以拉低個價
之前隻7劍冇拉低過正版個價
係bandai自己出7劍G先搞到就咁7劍跌

其實出左之後 7劍已經無企到咁硬 至少落到3千幾先
係g都出埋 先推到佢2000都無

成日都俾位人入

都唔平 開訂230而家
題外話 想問下mb exia repair3 $1400蚊算唔算貴
題外話 想問下mb exia repair3 $1400蚊算唔算貴

正常價 toysoul 都係1350

正常價 toysoul 都係1350

唔該巴打
MB自由做緊咩價

成日都俾位人入

都唔平 開訂230而家

230$ 同1100$ 比差成差唔多4~5倍
但我驚佢出黎隻色唔係消光變到又膠又反光
想問吓除咗現時點邊度仲有mb freedom現貨賣
想問吓除咗現時點邊度仲有mb freedom現貨賣

Y拍有人放 千五蚊全新
隻f91明明有d curve咁先靚
依定整到3尖8角成部freeform咁

屌定唔屌

屌定唔屌

仲有幾日就到貨

成日都俾位人入

都唔平 開訂230而家

當初原價好似唔夠300 但對於自己玩來講230入到都ok既

成日都俾位人入

都唔平 開訂230而家

當初原價好似唔夠300 但對於自己玩來講230入到都ok既

屌定唔屌

唔屌 今次真係屌唔落 各位巴打加油

屌定唔屌

唔屌 今次真係屌唔落 各位巴打加油

我之前都話唔屌
然後晚日訂左
搵左fd喺雲加度訂左7劍
雲加好波
搵左fd喺雲加度訂左7劍
雲加好波

想問9月隻紅迷改係咪有哂2把劍、背包同大劍?

咁而家現貨入隻紅迷+背包要幾錢左右

紅迷改係2把劍同大劍
見FB有人放 紅迷連包1800 好似比人秒左

我個人就覺得個背包無意思

紅迷改係2把劍同大劍

咁改有無背包

紅迷改係2把劍同大劍

咁改有無背包

前排諗左好耐 最後無訂到,有d後悔
佢又9月先到貨

紅迷改係2把劍同大劍

咁改有無背包

前排諗左好耐 最後無訂到,有d後悔
佢又9月先到貨

可以入紅迷,加大劍optional set, 或者等現 (諗住等現貨)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞