Metal Build 討論區2:F91 未出本體先出Parts

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
MB 出咗咁多隻都淨係買咗隻 ARX-8
本來都唔想入高達坑,但見到隻紅迷大手同呢隻大劍 Ver.,又有啲心郁,都唔知可以忍手都幾時
BTW, 有冇人知笨大有冇消息話隻 MB ARX-7幾時出

問返笨大,今年只係找得大手條數。。7劍同紅迷改都係之前無任何消息下公佈的。。

arx 7應該等fmp第四季上映前後出
可以攞黎做宣傳

我都係得隻arx-8
紅迷本身想訂 但係太膠,不了
訂左F91等出arx-7
離題一問,請問香港邊度多全新既robot魂賣?
想買返以前出過既gundam
唔知係咪係度問
想問robot ex-s 好唔好,值唔值入手
上網睇過好壞參半 唔知信邊個好

同埋如果係既話邊度買平?
訂左紅迷改set,但本身已經有本體,轉唔轉parts好?

睇官圖新set 本體靚好多,MB較少出現官圖無限好問題
新手報到
利申 玩左3年mb

Sor 白膠係死症

Sor 白膠係死症

到手後無想像中咁膠。

Btw 如果市繪d講,訂左set 緊係要set 啦,而家搞到貨源咁緊張,分分鐘想炒起,到時你放返隻主體都容易d
唔知係咪係度問

新set仲有邊度有得訂☹️☹️☹️☹️☹️

新set 未開,可捕住http://p-bandai.com/hk

未開ac開定,PayPal 俾錢,+$40送上門
$1 一分,夠700分換一張免運卷

新set 未開,可捕住http://p-bandai.com/hk
未開ac開定,PayPal 俾錢,+$40送上門
$1 一分,夠700分換一張免運卷

http://p-bandai.hk/
自膠

Sor 白膠係死症

隻隻用消光反而麻麻
唔知係咪係度問

入得過 邊到有平就唔知
唔知係咪係度問

入得過 邊到有平就唔知

早排C3 好似$900定$950
預咁上下
唔知係咪係度問

入得過 邊到有平就唔知

預咁上下

Thanks 2位巴打
唔知係咪係度問

入得過 邊到有平就唔知

預咁上下

Thanks 2位巴打

Sorry c3係咪展覽黎,唔係鋪頭?
姐係街價大概都應該咁上下?

實物圖

實物圖

幾型棍

實物圖

幾型棍

呢隻主體同之前果隻紅迷主體有冇分別

實物圖

幾型棍

呢隻主體同之前果隻紅迷主體有冇分別

水貼、紅色深色左,灰色深左多左,頭部轉用藍迷改進頭部(角唔易甩),加強腰可動性。。。
新手一問,點分港版同日版,個盒有得睇?
希望聽日真係開港魂啦..
新手一問,點分港版同日版,個盒有得睇?

行盒背多兩張貼紙,一張瑞行laser 貼
第二張警告貼紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞