Metal Build 討論區2:F91 未出本體先出Parts

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

http://blog.livedoor.jp/tamashii_robot/13572454201717

This is madness

呢個堅誇張 我仲諗緊點擺把劍柄出來
係葵涌廣場 訂到 f91 同007劍

孤仔?

孤仔?

雲加

今日我去訂果時都有個訂 係咪你黎
雲加...葵廣 即係邊度..
孤仔個層嫁?

姐係邊間?

姐係邊間?

拿 我岩岩飛的去左訂

007劍仲有3,4部 f91就比我訂左最後一部
葵廣 3樓 三聯附近

姐係邊間?

拿 我岩岩飛的去左訂

葵廣 3樓 三聯附近

佢有無Facebook 或 過數

姐係邊間?

拿 我岩岩飛的去左訂

葵廣 3樓 三聯附近

fb 有
過數 有
但我唔記得拎佢fb
終極幫唔到你呀爸打

姐係邊間?

拿 我岩岩飛的去左訂

葵廣 3樓 三聯附近

fb 有
過數 有
但我唔記得拎佢fb
終極幫唔到你呀爸打

電話無電 間野叫雲嘉 我都係fb 睇到先沖去訂到 想要多隻都無

今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
3月F91 7月7劍 9月紅迷改
真係破產
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

你咁辛苦 不如等我幫你接收左七月部七劍
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

雲嘉玩具屋 你問下仲有無得訂
我琴日仲訂到
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

雲嘉玩具屋 你問下仲有無得訂
我琴日仲訂到

已訂巴打
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

大家咁話
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

大家咁話

今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

大家咁話

SF全新?

老翻真係話出就出 Bandai 剩係抽選有條撚用咩
成日都俾位人入

老翻真係話出就出 Bandai 剩係抽選有條撚用咩
成日都俾位人入

某程度係 笨大做野太累贅
老翻根本無需要理會任何規則
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

大家咁話

SF....
你點解要咁做呀仆街仔
今次我就真係仆街啦
突然入多左3部MB
真係破產

大家咁話

SF....
你點解要咁做呀仆街仔

入啦
一係等老翻出 睇下正版個市會唔會落價
到時執平貨都好
SF真要係回一回氣先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞