勇武兄弟有冇興趣入黎傾傾有關818事宜

1092 回覆
3008 Like 47 Dislike
//請廣傳!去到現場都要同其他手足講聲:
8月18日民陣遊行是純和理非主場!有以下三大共識
一.唔著gear
二.遊行後沒下場
三.唔霸路同掉野

以上共識是經集體智慧得出,818純和理非並不是為了向極權政府和平示威,所以並不代表大家是忘記政權暴力、運動退步或洩氣。

818純和理非是要在世人面前展現香港人擁有一種極高的境界。這種自律、冷靜和堅強可以與政府有強烈對比,香港人可以完完全全be water式的改變抗爭風格,而非被憤怒或仇恨支配。在818中不必捉任何內鬼,只需不被任何人煽動,堅持和理非,對任何不想和理非的人,大家都以和理非手段解釋今日行動目的,讓對方理解,這樣連內鬼都只能陪大家和理非。

所以麻煩廣傳開去,在現場也同各位手足講聲,818是純和理非主場!為了展現香港人性的光輝。

五大訴求缺一不可!

818百萬人遊行共識!!!!!
【大鑊】你知唔知我哋輸咗會點?睇睇中共電視台聲明!
https://www.youtube.com/watch?v=9bl6xWiQY18
12:03開始睇

而佢哋下一步計劃就係嫁禍!勇武小心!
https://www.youtube.com/watch?v=pOQBpY2rbx4

天佑香港
ok
Push
我都贊成勇武需要抖下,兄弟爬山,今次到和理非撐場
我覺得要整一個口號,感染想勇武嘅人818 唔好衝住,讓和理非嘅人先行一步。

「和理非,加油」
回歸612,非衝擊,只佔領
五大訴求 缺一不可
818 只遊行, 要比國際睇, 香港人高汁, 等多d 和理非出黎
不分化, 不割蓆
push
放工推多推 大家818見 post都就快完
真和理非一次
裝要帶,但非必要唔好上
停勇武咪冇位俾鬼發圍囉
其實遊行人數夠多已經好大效果。今時不同往日,今日個勢喺我哋呢邊。唔好作更多犠牲。
想當年韓農都係跪完先打
勇武手足,和理非交俾我地
林奠再出嚟遣責到時你地就任打唔嬲
自己推爆佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞