勇武兄弟有冇興趣入黎傾傾有關818事宜

1092 回覆
3008 Like 47 Dislike
全力支持

一定要再加強勇武出師既正當性

當回氣又好、儲彈又好

打街機出超必都要儲滿條bar先啦係咪?

光復香港!
時代革命!
我唔係幾理解到點解一日機場就可以令我地黎緊好似第一次上街咁
其實次次都係和理加前線咁樣上街 每次就算有咩事第二日人數都一樣咁多
突然間個個咁擔心呢方面其實係咩原因?
我再利申多次 我絕對贊成818行完就散 主要show人數
只係我get唔到個個既mindset好似一夜間返左去69咁
明明個個都已稱得上係experienced
啱,大家共識唔衝,得阿sir 鳩衝

試著說:「保護義士,唔該唔好影相。」
不要說:「屌你老母影乜撚嘢呀!!」

勇武和理 唔係角色 而係技能
適時轉技
切勿自我二元對立

光復香港,時代革命
Liberate Hong Kong, the Revolution of Our Times.
全力支持!證明比政府知民意仍在!
好多勇武都係唔睇連登
同意勇武休息一個週末
push
平行時空?而家幾乎大部分人都知道咩係真相/點樣去相信一樣野左好耐
冇gear出tear gas同堆excessive force好似已經發生左好多好多次
民心一早歸唒邊 點解無啦啦又會變返幼稚園生
真 呢個禮拜六光復紅土之後就休息下
唞多陣 下個禮拜日荃葵青一齊勇武 鏟除成個黑社會字頭 為被斬傷嘅手足討回公道!
發夢望住個手足俾人斬之後喊咗
push
同意 比班中產多d好感都好 要打持久戰啊
勇武巴打,麻煩學番一日機場咁,比番和理非主場
其實每次就算係有不反對通知書嘅遊行都會帶口罩,帶口罩防點相巳經係一個對政府唔信任嘅無聲抗議,未必一定要gear
和理非一次,民意更穩固
勇武點諗㗎先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞