勇武兄弟有冇興趣入黎傾傾有關818事宜

1092 回覆
3008 Like 47 Dislike
其實今次有冇諗過真係試一次和理非
完左就散水
唔係唔比勇武做野
係比勇武一黎有時間休息
最最最重要係 要比勇武有彈藥 有理由去繼續抗爭
依兩個月 616後 大家都好自然地有下場
之前傾過既 和理非 > set deadline > 唔理就勇武
好似無再實行過咁
今次大家覺得 係咪應該黎一個真 和理非
好等我地可以上一上彈?

利申: 6.9開始去足9成集會/遊行 和理非/消防員都做過 發夢差D比狗拉
[緊急分析]法!不!責!眾!
https://lih.kg/1456781
同意就幫手推推
818 同意就幫手推推
琴日咁講 比人屌
我都覺得今鋪真係比一次政府睇
市民係支持 係撐到底
第二日勇武我都係極支持的
但818可唔可以真真正正和理非一次
同意就幫手推推
唔同意都可以用不推文mode去解釋 thanks!

真係唔好有事

次次夢遊都會帶裝,有事就會幫手,可唔可以比一次安靜行想帶埋全家行
公務員集會都做到,點解民陣就唔得?
認同應該抖一抖
集思廣益一下點拆解新二蛆啲招式
唔好意思阻阻你 求求大家幫幫手
緊急 8月5號 深水埗 有冇手足執到?
https://lih.kg/1470195
818前同進行中應該都會出事
靠嘅就係我地嘅冷靜分析同埋冷處理繼續文宣
Push
因為人多,勇武覺得會安全D
今次仲衰,超多卧底搞事,一唔冷靜就出事
上gear行
818可唔可以抖抖啊
勇武手足已經比人拉得太多
宜家仲有死警犬滲透
818停一停比和理非出返嚟表態一次,亦都比勇武重整旗鼓
我係諗緊佢近排猛吹恐襲風
係咪想818行緊嗰陣炸鳩我地再屈落前線手足度
因為咁做唔代表要取代勇武
真係只係為勇武上彈
對於圍機場,我有啲野講
https://lih.kg/1470962

推, 並說著
612, 721, 811
光復香港, 時代革命
五大訴求, 缺一不可
不受傷 不被捕 不抹黑
不分化 不篤灰 不割蓆

政府而家黎硬 我地就要用軟
佢想捉哂我地班勇武 就偏唔比佢捉
佢想速戰速決 就偏同佢攤長黎玩

贊成和理非 —> set deadline —> 行動升級 (未必要勇武 可以係upgrade版和理非 e.g. focus某行業既罷工)
同意呀
其實我都係有火先救 無火咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞