勇武兄弟有冇興趣入黎傾傾有關818事宜

1092 回覆
3008 Like 47 Dislike
同意,完全和理非,和平唔回應就係升級
而家唔可以再分勇武同和理非

請避免使用勇武同和理非呢啲terms

所有人必須文武雙修 無人可以做少是旦一邊

認同請幫推

https://lih.kg/1471048
Pish
同意武勇手捉可以放鬆下
拎番民意支持
拋番個波比政府

[民意哂冷] 香港要人 818全城發聲
https://lih.kg/1470785
令你誤會都好抱歉
睇場你咁講我都覺得應該改改topic
不過依家無計..
大家將就一下
我絕對唔係標籤
因為我自己都係勇武和理非兄弟
其實有無機會出一個和理非聲明
避免有兔煽動
推 , 巴打既意見好重要
狗真係會大量滲入
和理非可以保障到前線勇武既安全
由其呢一排我害怕前線會受到好大困惑
同埋真係好攰啦
希望和理非呢個做法 , 前線巴打可以支持下
大家加油
利申:發夢個陣 811 狗出黎 係案發現場
同意 呢場係長期戰嚟 唔需要個個星期都衝
818 齊齊尻行
為日後抗爭上子彈!
雖然當日愈多人愈好, 但就算有手足當日決定唔去, 大家都應該尊重
重點係市民接受程度

我預期,如果只批到鵝頸橋或修頓
好大機會有相當數量既市民會繼續向前

咁算唔算勇武?

而關鍵係到時就會變左自由行,衝突自然難以避免

所以勇武與否主動權在政府手中
616已經證明左200萬人都可以零衝突

818和至非大遊行後 ->政府冇回應 -> 大條道理升級 竹勇武巴打進場
我明白呀 但好多時個因果係有無警察咬人
之前有次遊行無警察不知幾和平

5年前我無防裝食煙 到呢兩個月眼罩豬嘴頭盔護具逐件買
都係想保護自己同身邊既人 可以前線拖一拖 唔洗好似14年928 同今年612咁 一出煙就陣腳大亂 差d人踩人呀

所以黎緊都會帶齊 同大家一齊行落去
和理非同勇武唔係兩派人馬 係可以同時擁有 按情況用既技能
推 818企出嚟和理非
同意!!!
"阿Sir 唔好搞事呀" 依一句好好
唔洗道歉

只係我覺得用和理非同勇武去標籤示威者 其實應該漸漸地唔好再用

只要我地出黎既目的一樣 示威手法係要因時制宜 無話邊種岩定錯
到時有人煽動叫就返啲軍裝狗帶走佢
其實616都係和平散去 . 設死線 , 升級 .
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞