勇武兄弟有冇興趣入黎傾傾有關818事宜

1092 回覆
3008 Like 47 Dislike
就睇下一次真和理非政府會點樣回應
和理非上場
發夢聽人講過:
去各國領事館門前靜坐 交信俾外國領事 正式搞上國際 而唔係send email 上外國頭版
用中英文表達訴求
唔沖 唔武勇 因為冇需要對外國領事武勇
我哋要嘅係更多關注(本地同外國) 叫政府回應

第一:
對廣大市民冇咩大經濟影響又唔會俾人屌
身邊好撚多人反感塞機場 遊客都有啲會反感
不過領事館前靜坐 就冇呢啲問題
啲中立撚成日話「你表達訴求還表達 唔好阻人搵食 」
依家佢哋又唔係領事館返工 阻唔撚到佢哋

第二:
班狗狗唔會係領事館門前放煙 開槍
我哋又唔沖 又唔破壞 就唔會俾位啲狗狗入

第三:
靜坐遊行相對和平 好多和理非都願意出嚟
又可以俾人哋睇到我哋真正嘅訴求 

以上意見聽人提過 唔係完全出自本人
有錯就屌啦 求改進/等大家意見睇下可唔可行
同意
所以係唔相識的情況下我唔知道信任何來
咁當然可以啦
但可以一齊尻行就更好
不過我希望巴打你最好唔洗因爲有突發事出黎啦
agger
推推
真心希望勇武手足休息下
今次等和理非大巴大巴車落林奠度
都可以
而家都已經唔理咗成兩個月
818完咗 和理非都係無用
要籍口勇武?
籍口已經有千萬個
咁落去搞啲遊行
極權統治點會理你?
藍絲都唔會因為咁而歸順
咁樣只會浪費時間
mon post既狗: 818我地全部無gear,係時候殺撚哂我地
818和理非全面進場同set deadline
完左大家回家睇政府點拆
我覺得係星期一之後 大家都覺得比fake news fake 臭左
想做番d野 做好佢 但機場始終係新地圖
人地出undercover又算係新招(至少之前無比人捉到)
所以琴晚先會咁

和理--> set deadline --> 勇武

呢個時勢勇武代價越黎越大,可以和理解決既事唔好再推勇武傷手足
同意 推
點樣嚟嘅大巴大巴
佢根本唔會驚遊行
正確
唔好比人覺得我地係亂9咁勇武
將個波推返比7婆,因為佢唔回應大眾所以我地行動升級
818 要終極和理飛
話得和理非完全無用你就唔好叫人唔好割啦
得勇武612已經比人拉撚哂啦
事實係我地不停loop
一次又一次既勇武
我地損失太多
開始會有人迷失
818和理非尻行 就係recall大家memory
點解要勇武
真心認同比一日和理非 一日時間 之後你日日勇武我都不割
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞