[道歉?你地係咪傻咗?]尋日只要煲大呢兩件事,從而唔駛入機場自動勝利,仲道乜野歉

1003 回覆
2337 Like 125 Dislike
Push
大家停一停,唔好再話自己手足喇。。激動既有佢激動既原因,加上星期日之後有邊個唔嬲呀?大家可唔可以係唔同身份角度諗下呢?大家都係香港人,矛頭都係一致,對準政府呀!!唔該大家理智d諗諗再行動,其實有冇鬼都係一樣,睇返場合睇返當時既形勢處境,亦都係旅客個角度去諗下啦。尋日我地真係有唔岩既地方架,試諗下尋日d機係未取消既情況,旅客delay佢地上唔到機,班機照飛,錢照袋,旅客比左錢冇得搭機係咪會燥呀??唔該各位手足理性少少,唔好比d唔理性既人帶到啦。。既然我地人手唔夠多,做唔到癱瘓行動,咁咪轉第二個策略,做宣傳,等夜晚多d手足入黎做返前一日做既野囉,而家比人唔理性既帶風向做過激既事,你覺得邊個最開心呀?林鄭呀!!
btw重點:唔好再話自己手足喇,咁做都做左,一齊諗下計點解決/舒緩呢件事啦好冇?
仲有獨立思考!!大家都係聰明人,比我聰明100倍都唔止。
道歉煲大同時做啦
有衝突架
唔好對唔係自己打算做嘅嘢咁大抗拒
唔好忘記各有各做
另外都小心言辭啦 唔需要打擊打算道歉嘅人
同向旅客道歉係兩件事黎,唔係2選1,係可以一齊做嫁囉
道歉只限向外國旅客道歉,係公關手段

國際支持係我哋最大機會勝算

捉公安,環球時報作者呢啲就真係唔使道歉
道歉煲大同時做啦
衝突架
唔好對唔係自己打算做嘅嘢咁大抗拒
唔好忘記各有各做
另外都小心言辭啦 唔需要打擊打算道歉嘅人
push
就我角度嚟講,道歉真係唔需要
因為你煲大到呢件事,所有人都只會記得呢件事
就好似721你剩係記得元朗俾人斬,但係當日仲有放催淚彈炸上老人院,有好多橡膠子彈射咗

你都唔會記得
制服贜械公安同疑似藍T黑社會
都係為咗保護其他旅客
唔完美, 可接受, 會改善
推呢個
721 811
全部都要做,唔好比對家抖氣

文宣煲大佢冚返尋日既失誤
push
又見到女神個名了
你可以覺得冇需要
我都好讚同你後面講嘅野
但有人選擇咁做 咪由佢囉
雙管齊下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞