[道歉?你地係咪傻咗?]尋日只要煲大呢兩件事,從而唔駛入機場自動勝利,仲道乜野歉

1003 回覆
2337 Like 125 Dislike
道歉? 不了 叫政府道啦
其實大家可以睇下CNN, BBC, SCMP
好多輿論話我地香港人係暴徒
大家要諗下咁樣勇武法 係咪得民心
612 721 811
無論如何,唔好再道歉啊
唔係道歉嘅時候
道歉就比左位對家入,再無限放大啊?一
道歉都唔需要俾你屌
各有各做
中立都唔拎埋入袋 就靠依家既人會贏
都已經塞死左係到
要犧牲幾多路人塊面 要幾多個腦出夠先夠?
衝係無可避免 但另一面都要盡拎民意
開左個好頭 唔好搞臭個尾
自己戇鳩鳩走去配合左政府比你地「暴徒」呢個標籤
唔好輸埋中立
你講出黎死衝死去好熱血呀好興奮
但依家成場運動要有遠觀 要諗埋對方下一步
我唔怕同你講埋 我係辭職狗
跟住落黎政府警察部會點做我多少有d經驗
所以拎民意真係開建 文宣要對岩位
有巴打都講過 盡打煽情
push
再大大力推多一腳
學媽媽咁講推香港落無底深淵

黑警周街打人開槍,你唔見建制同藍絲出聲?佢哋會沉默唔表態,佢哋無道德無包袱,唔割蓆,咩都話政府啱警察好,我哋要學習

*不割蓆*
*不分化*
*不督灰*
*不流血*
*不被捕*
*不受傷*
*五大訴求,缺一不可*
推推推
政府仆街唔代表我地要一齊做仆街野
無論係人定係鬼搞都好 琴晚都係違背和理非初心搞倒無辜遊客仲要打記者阻急救 同狗射記者急救咪一撚樣 叫你誠懇d道個歉都唔肯?
臥底單野可以煲大佢 但係同時要去道歉
不分化 不割𥱊 純檢討
政府仆街唔代表我地要一齊做仆街野
無論係人定係鬼搞都好 琴晚都係違背和理非初心搞倒無辜遊客仲要打記者阻急救 同狗射記者急救咪一撚樣 叫你誠懇d道個歉都唔肯?
臥底單野可以煲大佢 但係同時要去道歉
不分化 不割𥱊 純檢討
光復香港
push
唔准道歉
死傷咁多 林鄭有無關心過
唔撚洗道!
其實過兩日啲人就乜春都唔記得
記得嘅只有自己 feel guilty 嘅人
放下啦施主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞