[道歉?你地係咪傻咗?]尋日只要煲大呢兩件事,從而唔駛入機場自動勝利,仲道乜野歉

1003 回覆
2337 Like 125 Dislike

其實有冇記者朋友會打去問下點解琴晚咁耐都唔出嚟救個公安同記者呀?
係咪情報科冇睇直播呀?
再問埋佢哋下次有人落單應該打俾邊個?
請成立獨立調查委員會 撤查有否警察/公安/黑社會 混入示威者做出令人髮指的行為或煽動他人做出不當行為!
push
明唔明

勇武派唔係好多軍火,走到今日係靠民意你既然講要煲大佢,咁姐係要做文宣
文宣既作用係咩?咪吸民意囉
琴日直播左4個鐘頭用私刑,不禮貌,打記者,打FA
呢d咪全部都係平時班狗做緊既野,你做番班狗做既野再叫人地支持你,其實有無可能?
要做既,係我地做錯會道歉,我地有錯會改過
而政府做錯就不斷踢走個責任,然後繼續打壓,想將自己個錯踢俾人地
推啦
[緊急分析]法!不!責!眾!
https://lih.kg/1456781
push
「Fat Check」

到底呢位由胡錫進認證的《環球時報》特務記者「付国豪」,喺中國行實名制嘅當下,事實上係咩嘢人呢?

你到底係「Fu Guohao」,定係「Fu Hao」呢?

#諜全部都係諜 #国产凌凌漆

https://www.facebook.com/778422728/posts/10158869463537729/
推到文宣組做野
團結一致 穩定軍心 係唯一出路!
不割蓆!不分化!核爆都不割!

唔好再問割唔割 支唔支持!
黎到今時今日 死左幾個手足都仲問?

留守機場 做文宣 不捉鬼 只接機 不阻飛!
咪係,明明最好嘅文宣就係公安嚟香港搞事,自己放棄核彈消息,俾人lead 番轉頭仲要同人泥漿摔角
前線炮灰要退場了

一個唔好彩拉左

被黑警打成終身殘疾

啲和理非又會消費你去嗌口號

和理非一邊幻想自己渣緊政府個春袋

勇武喺拘留室俾黑警渣春袋痛到岀唔到聲啦

律師都見唔到,平時喺岀面都明目張膽渣波

啲女入到去分分鐘強姦埋,拍埋片

你敢岀聲?放片岀黎,有曬你資料

搞你屋企人冇後果

岀面和理非聲援?係咪真係有虐待你呀?

企岀黎講啦,開記招啦,未fact check 唔好亂傳

捉到落單嘅狗想諗住報仇啦,又俾人話係鬼

啲和理非又叫你對準政權呀,唔好俾位人入啊

和野獸搏鬥嘅人當心變成野獸呀

對住野獸,你地連反抗嘅念頭都冇

收皮啦

前線諗清楚你地為左咩人去受折磨

叫埋身邊嘅女仔唔好再岀啦,由得佢地和平佔機

推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞