仆街了,今晚機場真係玩大咗

358 回覆
1790 Like 139 Dislike
推 反省係為左走更長既路呀
錫返啦咁
核爆都唔割

但今日的確可以改進
捉到鬼,叫記者,俾記者問
相信今時今日記者嘅專業,因為佢哋個個都係利君雅
我哋亦都可以影相
但幾嬲都唔好打佢

佢要上救護車走,圍多陣俾佢走
睇返轉頭,我哋圍咗佢咁耐
最尾佢點都扮暈、唔出聲
唔認自己係中共派嚟
講真一句,呢樣嘢你真係吹撚佢唔漲

我哋捉到鬼最重要係要認撚住佢個樣
同埋證明佢係中共派嚟,其實呢一點只要搵到佢嘅證件影底記者就查到,好似今日咁

當然我都發過夢,我明大家有幾嬲,特別係有狗扮示威者嗰單嘢之後,而且睇直播同向現場嘅氣氛係好唔同,但機場一定係和理非主場,我哋去機場嘅其中一個目的係要向國際展示我哋係和平、理性嘅示威者,而差佬就警黑合作、濫捕、使用過份暴力,就算你係勇武嘅手足,入到機場都要提醒自己係和理非

記住,點解兩個月民意仲企向我哋呢到,係因為我哋係一班高質、可愛嘅示威者

鬼,一直都有,但捉到嘅時候大家一定一定要冷靜
push
[機場抗爭]呢條計好惡毒,大家幫手推上熱門睇下點拆
https://lih.kg/dEixAS
Ching體力真好,異於常人 push
講得好岩

岩岩見到有人咁寫

問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」

問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險」。

問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」

問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開」

#死左五個人
#無左一隻眼
#拉左六佰幾個人
#食左二千個催淚彈
#如果你接受唔到咁講
#又點說服大家接受林鄭政府
#以上每句都是政府官員教的

如果最後補一句:
但我哋唔係林鄭,我哋講唔出咁無恥嘅說話,而家想好鄭重咁同大家講聲對唔住。
但呢件事都反映咗,因爲連月嚟既事件得唔到政府正面回覆,加上811當日發生既種種種種,唔少香港人已經被政府同警察迫到精神同情緒都去到一個臨界點,先會有813機場當晚發生呢啲事件。
不分化 不割蓆
啲狗真係咩角色都扮灑
唔好比人分化
比班狗覺得入得黎做鬼
係有代價既
依家好多中年人,老人家都覺得係後生仔搞搞震。
後生仔已經被貼上搞破壞嘅標籤!

我覺得要令今次唔再似係年輕人嘅政治運動
而係全民參與呀!!

文宣可以多啲提及,
反修例運動係有好多唔同年齡層嘅人參與,
仲要好多係專業人士!!
特別係老人家,師奶最信任嘅醫生護士
前線做嘅決定
冷氣軍師/和理非點都唔會明+睇唔到果陣嘅情況究竟係點
所以我地冇資格去評論!
勿割!

但前線嘅人員 希望你地每做一個決定都可以諗一諗後著先
鬧遊客依個決定真係好不智
捉鬼係好撚重要 打鬼都明
但黑警在暗我地在光
點都要留後著比自己

前線 你地點決定 我都支持
無論點 我點都唔會割!
一割 一唔團結 依場革命就會輸!
團結呀
正正係冷氣軍師至睇到你地現場睇唔到既野
我mon燃住幾個直播又要同你講?
你現場5千人一萬人好未? 唔好講後排, 前排後少少都唔會睇到入面發生咩事, 同我講現場點點點,
係, 個氣氛我感受唔到, 但我睇既野"絕對"比你地所謂既前線更加清楚, 而呢樣野亦"絕對"係七百五十萬人減五千人睇到既野, 你要嘈你要拗不如睇返哂咁多直播至我地呢班冷氣軍師講, 你睇完仲覺得今日冇問題我至慢慢點化下你
不分化不割席 只檢討與改進 我要贏啊
https://lih.kg/1468585
你咁既標題我真係直接睇COMMENT
為此 我們200萬香港人在這裏 謹代表不負責任的香港政府 向旅程受阻的各國旅客致歉
並促使林鄭政府回應示威者訴求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞