[Hello!Project討論區#2]モー娘襲港We're brand new morning

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
話說之前係Yahoo拍賣買左張612 ge飛 宜家見佢有個先行抽選 如果再抽會唔會有D on9

你講緊BLOG先行抽選???
傳聞話FC先行>BLOG先行>一般發售>當日券

http://ticket.pia.jp/pia/ticketInformation.do?utm_medium=favorite_lot&utm_campaign=43098_56230053&utm_source=mail20170502&lotRlsCd=43098&afid=903
呢個網 唔知係咪blog0.0
話說之前係Yahoo拍賣買左張612 ge飛 宜家見佢有個先行抽選 如果再抽會唔會有D on9

http://ticket.pia.jp/pia/ticketInformation.do?utm_medium=favorite_lot&utm_campaign=43098_56230053&utm_source=mail20170502&lotRlsCd=43098&afid=903

呢個都係

呢個都係

原來開始左
研修生改革了
段原終於捱出頭了
研修生改革了
段原終於捱出頭了

改左d咩
唔識睇
研修生改革了
段原終於捱出頭了

改左d咩
唔識睇

開左研修生演劇部
研修生開始有leader
一岡 段原同川村會加入hello project正式出道
不過未知點出道

研修生改革了
段原終於捱出頭了

改左d咩
唔識睇

開左研修生演劇部
不過未知點出道

又開新group?

屌好貴
研修生改革了
段原終於捱出頭了

改左d咩
唔識睇

開左研修生演劇部
不過未知點出道

又開新group?

開新group 雙工先係剛剛起步 又分散資源咩

唔通j=j開二期
咁咪有兩個佳林
研修生改革了
段原終於捱出頭了

改左d咩
唔識睇

開左研修生演劇部
不過未知點出道

又開新group?

唔通j=j開二期
咁咪有兩個佳林

14期

研修生改革了
段原終於捱出頭了

改左d咩
唔識睇

開左研修生演劇部
不過未知點出道

又開新group?

唔通j=j開二期
咁咪有兩個佳林

會唔會有個會入天使代替相川
文乃入鄉村啦
突然覺得一岡可能入果汁
但果汁勢頭好勁應該唔會加人
鄉女會入一個 ?
2隊工廠已經夠多人我諗公司應該唔會咁on9再加人
突然覺得一岡可能入果汁
鄉女會入一個 ?

JJ而家先加人 埋唔埋到堆呀
突然覺得一岡可能入果汁
鄉女會入一個 ?

宮崎尋日個blog title係怜字
所以有日本飯覺得係講緊一岡
突然覺得一岡可能入果汁
鄉女會入一個 ?

唔加人最多玩多兩年就要解散
但係俾哂錢玩海外live
真係會咁樣就byebye咩
我覺得j=j一定會加人
突然覺得一岡可能入果汁
鄉女會入一個 ?

宮崎尋日個blog title係怜字
所以有日本飯覺得係講緊一岡

一岡係呢個伶

我知呀所以我都唔肯定
不過宮崎打blog既title大多都同個日發生既野有關
所以先有日飯估緊
文乃入鄉村啦

approved
麻醬生日快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞