[Hello!Project討論區#2]モー娘襲港We're brand new morning

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
http://www.bilibili.com/video/av9405117/

【Hello! Project】女儿节2017 0325夜场@幕张Messe【BS直播全场

其實尋日已經有seed

兩個哈都正wo

uug(仮)個新井愛瞳換加賀楓就好嚕
點解sayu可以咁可愛冇變過
見返佢好想喊
點解sayu可以咁可愛冇變過
見返佢好想喊

新出果d生寫好撚正

禾條女s
新手機殼無7plus
新手機殼無7plus

轉用7
新手機殼無7plus

轉用7

我喜歡你的思路
新手機殼無7plus

轉用7

我喜歡你的思路

買多部做後備機
hp逼害7plus用家可恥

禾條女s

唔貪心 一個就夠
室田跳舞揚威國際

件衫幾耐歷史

件衫幾耐歷史

禾條女s相親相愛
h!p 淨係熟C-ute 愛理舞美千聖真係好鬼靚

但想睇佢地解散演唱會,唔識點搞

好啦,其實我係新飯想問下morning娘應該看咩入門去熟悉佢地

歌就有聽過10幾首咁,但感覺無c-ute既好聽

好啦,其實我係新飯想問下morning娘應該看咩入門去熟悉佢地

睇晒咁多集hello morning
未識佢地之前,都睇過整古morning娘個2次既節目

睇得出佢地內部互相好friend ,同c-ute個次一樣

btw其實松岡茉優hard sell都係原因 見到講到咁,好想了解呢隊野

睇晒咁多集hello morning

真係用黎認識歷史 現役成員一個都無上過

H!p我諗都係睇live入門架喇
佢地d綜悶到訓著
再唔係睇下舞台劇/dvd magazine
首選少女純潔歌劇
原來香港6月有Morning娘黎開con 呢度既巴打應該都去架啦?
原來香港6月有Morning娘黎開con 呢度既巴打應該都去架啦?

錯過左今次唔知會唔會有下次
就算有都未必係而家個陣容
有閒錢既咪買張玩下囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞