[Hello!Project討論區#2]モー娘襲港We're brand new morning

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
モーニング娘。'17コンサートツアー春~THE INSPIRATION !~ 5月14日(日) 岡山市民会館公演中止のお知らせ
遙都病左

molamola
モーニング娘。'17コンサートツアー春~THE INSPIRATION !~ 5月14日(日) 岡山市民会館公演中止のお知らせ
遙都病左

大眾男友病左 應該會全員感染
天滅早安
「你都戇撚鳩既,乜撚都賴撚哂,隻伊波拉我發明既咩?隻伊波拉係個天製造做出對付你地呢班冚家剷架」
有冇人知380重有冇飛
有冇人知380重有冇飛

680都有
有冇人知380重有冇飛

680都有

How about 380
窮撚
其實我鍾意早安好多年架啦
從有加護亞衣果代已經鍾意
與其話鍾意佢地,不如話鍾意淳居嘅才華
因為欣賞淳君,所以都鍾意埋佢隊射亂q
好鍾意射亂q班大叔享受舞台嘅樣
淳君咁鍾意音樂,無得俾佢唱歌真係好殘忍

幾歲

幾歲

20歲 新早安覺得maria 好cute

幾歲

20歲鐘意加護亞衣
咁你咪得10歲倒

Same 鍾意淳君作既歌
我係戀愛革命21鐘意佢地,睇住6期入黎睇住6期走
自從龜井卒業開始慢慢無咩留意佢地,
係最近先再留意返,
幾鐘意10期同12期
今次咁難得黎hk 開con 都有買飛去睇

我識佢地果陣仲係一個小學生黎
係因為呀哥鐘意佢地先會識佢地
我覺得
—岡→拳工
川村→鄉娘
段原→???

而家我覺得相川會走 好難估佢地入邊

唔想相川走
求下段原唔好入天使

幾歲

20歲鐘意加護亞衣
咁你咪得10歲倒

係呀 果陣時成日同屋企人睇佢地啲pv
話說睇完研究生段片
覺得川村文乃幾正
唱QT首歌都唱得幾好聽
期待有出道嘅一日
我覺得
—岡→拳工
川村→鄉娘
段原→???

而家我覺得相川會走 好難估佢地入邊

唔想相川走
求下段原唔好入天使

段原好啱天使喎
我係戀愛革命21鐘意佢地,睇住6期入黎睇住6期走
自從龜井卒業開始慢慢無咩留意佢地,
係最近先再留意返,
幾鐘意10期同12期
今次咁難得黎hk 開con 都有買飛去睇

我識佢地果陣仲係一個小學生黎
係因為呀哥鐘意佢地先會識佢地

我以前都推龜井
不過去到白金期中段先識mm
第一隻歌係無可奈何追夢人
愛醬畢業就無留意
直到14年道重話畢業先睇番
點知變左做edm陣形舞
14年係最好既年份
話說睇完研究生段片
覺得川村文乃幾正
唱QT首歌都唱得幾好聽
期待有出道嘅一日

已經係決定出道
差在分去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞