[Hello!Project討論區#2]モー娘襲港We're brand new morning

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
麻醬生日快樂

麻醬生日快樂

禾麻生日快樂

禾條女s
頭先去左hmv個網但係去到揀要咩飛佢就唔比我揀了
但係明明未過deadline
點算
點算

用左ticket pia終於成功確認左
抽選申請完成
等結果
要中呀
點算

抽選申請完成
等結果
要中呀

你好彩
ticket pia遲半日DEADLINE
點算

抽選申請完成
等結果
要中呀

你好彩
ticket pia遲半日DEADLINE

呢幾日都考試無咩時間
好彩我一直記住要呢幾日之內申請
Pia開ac好麻煩
不過我更加擔心抽唔中

想問一下
1. 入Fc係咪可以用集運倉地址?
2. 抽中event/con可唔可以用國際信用卡俾錢定必須要當地銀行過數?
3. 網店買fc goods又可唔可以用國際信用卡?
4. 申請到發卡用幾耐時間?

為左遥 希望趕得切。。
想問一下
2. 抽中event/con可唔可以用國際信用卡俾錢定必須要當地銀行過數?

為左遥 希望趕得切。。

1.正常係可以 如果佢收海外信用卡
2.我記得就無得用信用卡 (但係你可以搵代付agent幫你落便利店俾錢)
3.應該係可以
4.2個月
想問一下

為左遥 希望趕得切。。

1.正常係可以 如果佢收海外信用卡
2.我記得就無得用信用卡 (但係你可以搵代付agent幫你落便利店俾錢)
3.應該係可以
4.2個月

多謝你解答
2個月未必趕得切抽生日event
https://youtu.be/PsjIMi2VRDw
冇眼睇

春水肥返感覺好左 但個面肥得有d怪

不如叫加賀教佢地唱歌跳舞

https://youtu.be/PsjIMi2VRDw
冇眼睇

春水肥返感覺好左 但個面肥得有d怪

不如叫加賀教佢地唱歌跳舞

冇架啦 後輩教返前輩咩 唱歌搵小田都得 跳舞搵大石

之前唔係有教發聲嘅老師咩?
近排好似冇見到有練習嘅片

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞