[Hello!Project討論區#2]モー娘襲港We're brand new morning

1001 回覆
8 Like 0 Dislike

https://youtu.be/jTizop0nywQ
新曲 青春say A-Ha
Album 既味道
https://youtu.be/lv9X65x_lro

C-ute Hong Kong live 大成功

見到自己
好期待6月
https://youtu.be/lv9X65x_lro

C-ute Hong Kong live 大成功

見到自己
好期待6月

我都見到自己
まーちゃん復活

👆🏽me

啲人勁衰喺fb話麻仲好跳得,係咪扮嚴重。
心諗人地復出第一場,落力演出都係想大家開心,係咪要全程扶住條腰先叫應該?

班友個腦裝屎

係扮都唔係出新曲先黎扮啦
brand new morning無麻醬

以經睇班唔順眼 好似有人係個secrets到講話票唔公平咁 都比人話返轉頭 仲有d人話你唔識果班先買唔到vip飛姐 真係超想上去屌

貢獻論嗰個吖嘛
驚死搞大件事主辦唔再搞h!p live
有錢賺就會搞架啦
まーちゃん復活

👆🏽me

心諗人地復出第一場,落力演出都係想大家開心,係咪要全程扶住條腰先叫應該?

班友個腦裝屎

以經睇班唔順眼 好似有人係個secrets到講話票唔公平咁 都比人話返轉頭 仲有d人話你唔識果班先買唔到vip飛姐 真係超想上去屌

貢獻論嗰個吖嘛
有錢賺就會搞架啦

奴性到
まーちゃん復活

👆🏽me

班友個腦裝屎

貢獻論嗰個吖嘛
有錢賺就會搞架啦

奴性到

香港人嗎 真係好on9

飯個idol都要講貢獻

好後悔無抽到😭
禾老婆正正子
禾老婆正正子

又係你呀陳生
20170319我愛道重さゆみ

單思係幾辛苦既😓
27歲仲係咁正

單思係幾辛苦既😓

笑甚麼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞