[Hello!Project討論區#2]モー娘襲港We're brand new morning

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
問下大家有冇收集L判

會窮
利申:買到赤貧

我已經好貧 成本都係春菜

工藤畢左業應該就會停
除非有舊相有意收

話說之前係Yahoo拍賣買左張612 ge飛 宜家見佢有個先行抽選 如果再抽會唔會有D on9
https://youtu.be/q2KSRxiIZ3c?t=5m29s

你條女講咩
點解我知咁既反應
話說之前係Yahoo拍賣買左張612 ge飛 宜家見佢有個先行抽選 如果再抽會唔會有D on9

你講緊BLOG先行抽選???
傳聞話FC先行>BLOG先行>一般發售>當日券

有冇人有玩hello pro tap live?
最近入game之前見到有哩個caution
依家我仲玩到 但遲下係咪會比人ban?

如果你抽左
我唔介意向你收一張你唔要既飛

死神演唱會

死神演唱會

咁都好d 我家春菜最後

係尾二 我聖先至係最後

如果你抽左

你唔抽?
唔駛fc架wo
開個eplus/lawson hmv acc就可以抽

如果你抽左

你唔抽?
唔駛fc架wo

係咩我以為要
等我睇下先

如果你抽左

你唔抽?
唔駛fc架wo

係咩我以為要
等我睇下先

未開始抽 你開左acc先
填番你代運地址

如果你抽左

你唔抽?
唔駛fc架wo

係咩我以為要
等我睇下先

填番你代運地址

代運有無邊間推介
第一次搞呢d有小小搵唔到方向
工藤畢業發表 十期成員嘅反應

十期最高

如果你抽左

你唔抽?
唔駛fc架wo

係咩我以為要
等我睇下先

填番你代運地址

代運有無邊間推介
第一次搞呢d有小小搵唔到方向

最大路就tenso
不過依家多左好多日本轉運都平過佢
平時如果買野唔急住sd番香港就buyandship
但係你買飛既話搵d即刻送既會好d
因為都係要con前兩星期左右先收到飛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞