[捉鬼大師]鬼 從來係無需要捉

709 回覆
1181 Like 17 Dislike
如果兩隻鬼係你面前做戲,
即係鬼捉鬼,搏你救,或者搏你一齊捉,咁點算?

定係全部人都唔再捉鬼,咁捉鬼既就係鬼?

最驚係幾隻鬼一齊混入一team人,做戲帶風向,好似太古城咁
721 811 推
仲有可以用五大訴求嚟做識記
背唔出就將呢個人隔離
連運動做緊咩都唔知
就唔該了解清楚先
務求連鬼都知道我哋要做咩
話唔定反洗番鬼嘅腦
五大訴求 缺一不可
姐係兩隊差老互捉?咁就好睇啦
我唔識拆 所以叫大家group 一隊人

一開始咪話左唔好捉鬼

Random 抽地方呢?有抽籤apps 架
點解要傾呢?保持隨機性
我都唔撚記得
不過肯定做得高級演員實識背 唔計速龍個啲肌肉形傻閪
Push
聽日停止捉鬼,和理非式舉牌話今晚單嘢係衝動咗,低低地摜一鋪,坐返喺接機大堂,沖淡返今日啲嘢先
加油啊, 不氣餒,不篤灰!
多謝啊sir 炒興個場
我好同意你講唔好捉鬼,我都係一樣諗法。

我係拆唔掂佢地做戲果part
如果有鬼拘捕手足,原來手足都係鬼,咁你救佢就兩個一齊捉你
有無手足幫手諗下
Push
組小隊下面第一個要點係思想準備
推爆佢呀!!!!!!!
up
我只係想理性分析事件,阻人上機的行為係做得唔好,請問遊客有幾多人,香港人被克警使用過分武力,大多數遊客有冇出來指責,佢地的領士官,有冇出來指責克警和香港政府,遊客唔係長期留在香港,遲D走對佢地只會做成不便,但係阻遊客上機,會對政府和北京,航空公司造成壓力,北京要10月1日前清場,之後大清算,你看國泰就知道,所有參加過這場運動的人會有各式各樣的追究,過往的運動,日晒雨林,受傷的受傷,拉的拉,比克警圍打的多的是,但在機場有遊客,有機場保護市民,易守難攻 ,在機場大家只要捉鬼,拍攝佢地的所作所為,吳好分化,可長期抗爭,對抗一個不公義的政府,5年10年都可以,雨傘失敗在於長期留守,在機場無必要留守,只要機場講暫停,便可以回家,真正做到,不被捕,不受傷
但係火魔法師就一定=鬼咩

Pish

我地無成本割蓆
要打好文宣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞