[捉鬼大師]鬼 從來係無需要捉

709 回覆
1181 Like 17 Dislike
劉處長係做過韓農,14年雨傘運動,16年魚蛋革命。對於大唔大台,鬼唔鬼肯定好撚熟悉。

依加我地既旗號打住(兄弟爬山,各自努力。)無視一切既鬼。

但劉處長行呢步棋造鬼就係想示威者前線互相猜度,令前線內耗,變相去番14年咁示威者互相督灰。

千其唔好捉鬼,越多鬼越好,炒興個場,降低大家接受既底線。
大家係要Detect 鬼, 留意鬼既行為,例如放火燒民居個啲一定要制止,放火roadblock 個啲就多謝啊sir 啦。

雖然無大台,但ROE 遊戲規則好清楚,總知對準政權,打唔打人個啲犯法野呢到唔討論。

講左點拆先
1. 3人小隊優先,1人做電話聯絡(場外既消息轉達),全部太空卡。隊入面一個人去detect 鬼。
2. 齊上齊落
3. 思想準備
4. 細team 夾大team
5. Team 同team 既距離其梳啲
6. 永遠跟大隊

比真係想捉鬼既人
1. 有高度合理懷疑
2. 善意提醒,提醒佢再唔走後面啲人可能會做犯法既行為。
3. 作勢除佢面罩,個班人有唔少係速龍(sdu) 所以佢地驚個樣曝光

以下係鬼既details (請義5警後補)
1. 人手
鬼 計埋CIB(hit team)同 速龍 頂多50-100 人
做得鬼既 外型上一定係fit 有肌肉 (因為佢地有能力1v1 1v2)
無肌肉個啲絕大部分會混落小組討論同帶風向

2. 識別
耳機同記認或螢光棒 仲有委任證
以上全部都可以唔帶
唔好花時間搵

3. 鬼入場時間
a. 跟大隊 主要帶風向同報位 無乜戰鬥力(身型上等等唔會睇得出)
b. 有衝突時 會主動去到頭排 二至三行 既左右側方,點相避免teamkill 同準備係防暴嚟個陣捉人。(大隻有肌肉為主)
c. 扮捉鬼 真捉人 , 三四個人夾一個
d. 挑起事端,挑釁警察
push
PISH

----------------------------------------------------------------------

如果覺得講得啱,唔該睇睇同幫推唔該
p牌仔嘅野冇人睇

(話我鬼都要講㗎喇)佔機場唔係無撚敵㗎,屌
http://lih.kg/dDbQKT
機場機場
推呀
813 入機場

721 警政黑恐襲
813 入機場
最簡單就係d鬼唔對準政權就屌柒佢
對準但唔夠大力就幫佢打大力d
Damn Right

==========================================
- 813 去機場

「傳開去」機場示威杜絕假消息嘅方法
https://lih.kg/adNsbKU
人多佢有鬼都捉唔到
睇會鬼多定人多

齊上齊落
請保持危機感
唔好再打飛機
思考如何反制
勿再自視過高
脫離同溫層
打輿論戰,最忌低估敵人。
除面罩?
你除我面罩,我都縮
除面罩就係捉鬼
你留意番個FLOW先 所有係基於(1)
(2) 及(3) 係個程度既分別

比真係想捉鬼既人
1. 有高度合理懷疑
2. 善意提醒,提醒佢再唔走後面啲人可能會做犯法既行為。
3. 作勢除佢面罩,個班人有唔少係速龍(sdu) 所以佢地驚個樣曝光
千其唔好捉鬼,越多鬼越好,炒興個場,降低大家接受既底線

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞