點追水瓶女

1001 回覆
6 Like 187 Dislike
水瓶女應該隨時直接同你攤牌,應該會諗點落左個仔佢
唔好意思又係我 我都係打算堅持落去到最後
今日都有提佢關心一吓咁 佢都有覆我 我見話會出旺角太子 因為佢都出街 我就話有咩既就話我知
佢都有問番我去做咩
其實岩定錯?
所以其實幾好架,佢又會識諗,個時得佢心就係咁,無乜底線但又互相專一對方,係最後可能佢突然無左興趣同我做左幾樣野令佢覺得我唔緊佢,個計分表咪直接負分被 DQ
sorry p牌仔冇得再post
借位一用

[推」聽日必勝法

企係對家立場睇,中共而家一定好想做d野意圖制造合理出兵鎮壓既理由,禁住外國友人把口,所謂既出師有名
而最容易達成既手段係咩?

企係對家立場,一定係制造警察傷亡,只要有任一popo死亡,中共就可以"名正言順"上升到國家反恐層面,外國就好難有道德高地幫我地!!!

凡是敵人支持的
我們就要反對!

聽日全世界睇住,我地唔可以俾位人入!

我支持聽日勇武手足中場休息
和理非手足接力!
全場純和理非!!
最好將呢個作為共識 等更多和理非聽日會出來!!!

香港人加油!!中共必爆!!

坐等支爆
認真講句 點解啲人成日話水瓶女難追
因為根本就無得追
個人經驗黎講 中意你 對你有好感就會追到
對你無感覺無好感 點追都追唔到
樓上啲絲打講得岩
肯同你出街證明本身對你都有好感
出多幾次街就得米

利申:仆街水瓶女
但係水瓶女係未好懶同宅?
因為我個目標放假都係響屋企陪屋企人或訓覺多....

某程度係好事顧家又賢淑
好需要私人空間 唔可以msg chur佢 就算一齊左都唔可以 因為唔太痴身 傾電話都唔鐘意
忽冷忽熱 有時好熱情 有時突然唔想應你機
有時候諗野好負面 好無安全感 所以好鐘意人地突如其來既關心
同埋一定要由朋友做起 唔可以急 一chur就會被扣分⋯
其實我覺得一開始對你有興趣贏一半

之後就睇你夠唔夠深度,其實大部分女仔都鐘意啲低調但能力唔錯既人,可能個種反差令啲女仔不能自拔咁諗起對方掛
唔洗追 水瓶女 直接搞就得
好中肯 個男仔係咁問我點解online但係唔覆佢 口講就係返工要用電話 心入面根本就係嗰下唔想覆就唔覆
利申:水瓶女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞