點追水瓶女

1001 回覆
6 Like 187 Dislike
追水瓶女既話唔可以俾佢知你on左唔覆佢
因為水瓶有時好自我中心 唔中意人覆覆下唔覆
(但自己成日都會咁做)
水瓶心入面會成日有個計分表
係佢悶既時候陪佢傾偈會好易加分 令佢習慣左有你嘅存在
多口問句水瓶女仔基本講得分開 就無機會複合?
可以放棄?
幫巴打推
千奇唔好懶叻 真係最撚憎 尤其當我睇得出你根本係9up
水瓶女鐘意係真心醒目同與眾不同嘅人 唔需要特登去突顯 我地自然會留意同俾你吸引到 故意去做反而反效果

唔好太束縛或者管水瓶座嘅人 追個陣都唔好用啲狗公式方法追 水瓶座嘅人你對佢忽冷忽熱 反而覺得你有神秘感 仲有興趣去了解你

Btw 我係好典型嘅水瓶女 我男朋友吸引我都係因為佢夠特別 唔係一般個種男仔性格 但佢係大部分女仔心目中唔夠浪漫 唔識做個種男仔 佢唔會為左追個女仔而做到港男個種狗公格,但偏偏咁先吸引到我
可以係咁講 水瓶座講得分手就應該係諗得好清楚先會講
Exactly 我冇興趣嘅會直接已讀不回
呢樣真
利申 水瓶女
咪諗通要搣甩我囉

覺得自己唔應該繼續同我一齊,就係咁簡單
係忽冷忽熱架

一開始當成朋友咁識,比啲神秘感佢地確實容易會落搭,我一開始都以為自己當識個女仔朋友拍下拖算,但見到對方都真心既,我無理由唔付出下,一齊左個兩年真係當左佢係一生一世既唯一伴侶

佢唔當啫
即係,有時會諗其實個男友對我都好好呀

不過就係想回復單身既自由

然後隔左一排又會諗起個時甜蜜?
要搵啲野令佢記得你先得喎,如果唔係其實最容易觀察到個水瓶女係唔係對你有興趣就係佢連自己空閒時間都會同你傾計,咁你就贏左八成
係呀,帶埋佢做你所知佢未體會過既野都好,大家一齊有份獨特回憶

最後過左一排你地都可以直接忘記,尤其係突然覺得「佢都唔係咁好啫」
其實我都唔知我自己係未諗多左
我同事佢同我行得好埋,唔超過五厘米距離,同其他人傾計吹水,經常都會借機攻擊我,拎我開玩笑
我辦公桌上有前任既野裝飾,唔係相,我分手個期收起左,佢一次借機問我係未分手,我轉移話題唔答,過左十秒,佢直接問一次。我都無正面答。

宜家識左一年,有無方法可以試下佢對我係未有意思?
記住,係我認知既水瓶女係 ......

一係理性到冷血既地步

一係對你有非常熱情

我覺得就係,恭喜你引起到水瓶女主動已經贏左大半
冇錯 唔知其他水瓶女係咪都咁諗 但我自己係因為我享受啲野同人面對面分享多啲 尤其是我係會容易分到同邊啲人相處/傾計會感到自在 然後同佢地傾計好容易可以延伸去其他話題一路講
平日放假唔覆msg基本上係因為要享受屬於自己嘅時間 你都知水瓶唔太鍾意痴身嘅人 又或者有時係因為同緊朋友出街 我自己會想專注同朋友相處 所以唔會成日睇手機
我自己都有一個水瓶fd 我同佢嘅相處模式大概就係咁 大家都習慣咗 wtsapp唔多野講基本上就係約食飯 出到黎先慢慢傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞