點追水瓶女

1001 回覆
6 Like 187 Dislike
佢知 我都冇否認 但係就冇正式表白 所以果段時間都好鬱結 好大壓力 靜完又chur 又靜 咁loop 開頭會搵返我 之後就冇 我都知衰 但咁既話 應該可以點處理
其實佢好決絕 我有提出過想傾吓咩問題?好好地傾 佢已經唔願意 佢知我平時對佢好好 但佢忍唔到受唔到 我無得唔放棄 呢兩日月黎我都間中搵吓關心吓 但好冷淡了 我琴日最黎sand句 或者你有咩需要我既話就隨時話我知或者打比我都可以 就沒了
我好努力想挽回 但佢可能真係唔愛了 但要放底好辛苦
姐係佢直接問你係咪鍾意佢?
我個人認為如果巴打你可以同佢做到普通朋友就繼續
如果抽離唔到 我諗你自己靜下先 唔好比自己嘅感情控制住自己嘅行為 唔好越軌唔好越軌唔好越軌
btw 想知你做左啲咩好chur嘅行為
佢忍受唔到你分手之後仲對佢好 定點?
咁照你咁講 巴打都做左好多主動
我以為你地兩個月都冇聯絡過..
巴打加油 好好接受同放低 你已經做得好好的了 至少有努力過
其實都拍左差不多兩年
最尾後期有段時間我忙左忽略左佢 少左顧及佢感受 因為到中段果陣 佢有講過佢好依賴我
同埋拍拖呢段時間裡面 我有時啲脾氣搞到佢無mood唔開心 因為佢講左句 佢想改變我但又覺得由頭到尾都改變唔到我 佢話係佢忍唔到受唔到
我都拍過幾次 但愛得容易放底難 到無左 先知最愛係佢 一直我都好就佢 以佢為先 不過到後期我忽略佢
到最後佢提出分開 但我想好好地傾吓解唔解決到問題 但佢已經覺得無需要 唔想諗岩定錯 因為佢好攰
所以覺問吓絲打你 其實我仲有無機會 以你地同星座 女仔角度上
我個人覺有機會嘅 但始終比唔比機會嗰個唔係我
我只可以比啲建議你

佢覺得冇需要因為佢認定左解決唔到
你上面話佢想改變你 但問題係佢冇能力改變你
對佢嚟講呢個已經係事實 佢都feel唔到你有改變到
而的確其實你自己都知道你係忽略左佢 同埋脾氣差左
佢同你講得依賴你 當時你係佢心目中地位一定好高
但係咁唔好彩你又開始忙忽略左佢 佢想人陪但你又唔得閒 甚至發脾氣 慢慢令到佢唔想再依賴你
咁其實個問題大家都好清楚 我都覺得冇必要傾

分左手之後 時不時嘅關心對我嚟講係完全唔覺得你有心想cool煲 而對你自己都係一種慢慢嘅消耗
既然你都諗緊係咪要放低嘅時候
我會建議你係直接同佢講你之前有咩做得唔好 之後會點改善 仲係好想而且係有信心比到幸福佢
而唔係問佢可唔可以傾下
當然啦 都唔係叫你單方面講自己點點點
都可以輕輕講下你覺得佢邊到可以改善下 (可能太依賴你? 如果覺得冇問題可以唔洗講)

如果巴打咁講完之後都冇結果嘅
咁就要好好move on了
其實我諗到既問題我都有講左 可能佢真係唔愛我了
我唔想好似迫佢了 佢都有講唔想浪費我時間
愛仍然愛 希望有緣會再一齊 但如果宜家佢咁樣開心啲 就夠了
同埋我唔明白在 我唔係做啲咩對唔住佢 但諗唔到可以咁決絕姐
嗯嗯 有緣會再一齊嘅
其實多次嘅失望都足以令自己死心
明白既 如果能夠忘記就好
水瓶水會秒讀秒回我 同我講好多自己野 好注意我

但有時會好冷完全唔見人 我對佢有意思

有冇機會
唔熟係唔會知水瓶真正底嗰浸係咩人,表面睇就怕羞毒L一個
有冇手足一齊打波
有冇手足一齊打波
不要暗戀,去強姦。人生沒有那麼多時間給你演內心戲。愛她就去搞她,喜歡就去強姦。表白有什麼用還是會被拒絕。追不到就下藥,翻臉就發裸照。大不了蹲監獄,你連監獄都不敢蹲還好意思說愛她。出來之後找到她繼續強姦,強姦到讓她開始懷疑自己的人生,讓她覺得她人生的意義就是被你強姦。
一反感就唔想覆
一係就無聊會撩返你傾計
由第一眼已經會分類係做朋友定做對象
如果去左朋友個邊除非你突然大變身
唔係嘅話就
同埋做朋友會同性又好異性又好都會玩得好放 就算玩到好close都唔好俾假象呃左
冇錯 水瓶女愛恨分明 反感就唔會理
咁佢理你咪姐係有機囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞