點追水瓶女

1001 回覆
6 Like 187 Dislike
你就係鐘意佢奇怪?
全中
好似係成個世界得我會將佢啲缺點當優點

想聽
佢世界級到講半句都俾人點相
感謝分享

可以點避免反感?
點相?咩意思?
907 機場攻略正式出爐,唔使再驚大逃走!
https://lih.kg/1544251
奇怪諗法有啲咩?
驚俾人/佢認到呀
我唔講有咩技巧,用我既親身經驗分享下你睇下有冇得著吧
我19
佢23
有一日佢係ig開左po話有好多on9野想分享問有冇人睇,咁我平時都好中意睇我就覆佢:係咪有on9野睇,跟住佢留左電話比我跟住wts腥左好多片比我睇。
就係咁樣由一開始既1日覆我1-2次,到後來既keep住傾,而我都開始真係想同佢做朋友,咁我地就約左出黎旺角食牛,由見面嗰下我已經覺得佢好特別,跟住同左佢去貓cafe,我地面對面坐我全程偷望佢,佢係我眼中真係好完美好完美,我幫佢影左張相(依加我仲keep住),返到屋企都仲要睇張相諗佢,我知我開始鐘意佢(佢當時有男朋友)。
我地跟住都有keep住wts 不停分享on9片比對方睇,咁我就平均11點會訓,跟住朝早6點起身一開wts就一定見到係佢腥左好多好笑野比我睇,過左幾日佢同男朋友分左手,佢不停sad我不停哄,但冇用既,我都忍唔住同佢講我係鐘意佢,但佢拒絕左我,佢話最起碼都相處一輪先,咁我話好,跟住我地都keep住一星期最起碼見一次,一直咁樣過左4個月後既8月,我忍唔住同佢表白,佢都係拒絕我,佢話認為我未準備好(佢話我未準備好原因:太小朋友)咁我都認我真係好小朋友,只要佢幾個鐘都唔覆我我唔開心就hea佢比說話佢聽,佢每一次都啊媽教仔咁同我講道理,前前後後同一情況我諗多過一次,有一次出去我見到佢全程都成日睇電話,咁我就好好奇到底邊個咁勁令佢不停睇,原來係佢ex,wts置頂又係佢ex,我嗰下真係灰左,返到去我問佢係咪根本未散,佢話唔係咁我都信,佢都叫過我唔好再係咁小朋友去諗呢啲無謂野佢話如果再係咁佢真係唔會理我,去到9月頭有一日同佢出去,我見到佢係到覆wts我見到又係佢個ex,咁其實都冇咩野好正常,到後一日佢出街,佢成2個鐘先覆我2-3個字咁,我個心就好唔舒服我忍唔住話佢再忙都冇可能忙到咁,點解同我出就不停覆ex同其他人人出就唔理我,我仲要講左句我以後都唔會再理呢樣野,結果過左2個鐘佢覆我唔洗再傾佢會消失,跟住就block晒我,我換個電話wts佢,佢覆左我受夠2個字,跟住又block左我,當我見到受夠呢2個字個下我好心痛,我明明講過要照顧佢,要佢開開心心,但最後我令佢講出受夠2個字 我好失敗。
我不停諗返好多同佢既回憶,我好記得,有一次我車佢去屯門,佢係我車入面面向我我訓著左,我不停偷望佢,我同自己講要記得呢一秒,因為唔知以後會唔會失去佢,我不停望 嗰一刻佢就係我既全部。
我到依加仲記得清清楚楚
但我仲係接受唔到佢突然既消失
過左2日我已經feel到自己唔對路成個人dup晒,我拿拿聲去睇醫生食藥我先至訓到教
我不停諗同佢去食過既餐廳,去過既機鋪,玩過既遊戲,一諗我就流眼淚,返工做野做到一半又走出去喊,放lunch又自己坐後巷喊,同佢做過既野變晒我既陰影,我真係接受唔到佢就咁消失,我依加回想返,其實一切都係我自己拎黎,我衰在經驗唔夠不停做錯事,我依加終於學識點樣去愛一個人,但好可惜佢已經唔係我身邊....
我仍然好鐘意你WST,對唔住,要令你講出受夠2個字..我愛你

Btw 睇完你應該都知道我衰係邊 祝你成功
我就返去抹眼淚lu
Sorry長文
師兄,希望你可以唔好諗咁多,努力move on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞