點追水瓶女

1001 回覆
6 Like 187 Dislike
已被傷 你講既好中位
水瓶女表示中到冇得再中
已中槍
睇黎你比一般水瓶女更了解水瓶女
但事先聲明我冇俾過帽人戴
呢個係個人道德底線
on9先信星座
我剛剛既前度就好似上面巴打咁講 可以變到好陌生 另一個人咁 連再傾個問題都無 和平 唔關帽事 完全變到朋友 無錯年半感情唔多 但對我黎講最傷呢次 但並無怪佢
亦唔知水瓶女仔 係咪話放底就放底
點解會變既?
要溝到女首先唔好咁迷信先
可能最近既事 好記得佢講既野 例如 佢話成日都想改變我 但又覺得由頭到尾都改變唔到我 唔想覺得我錯哂 係佢涯唔到受唔到 唔好當無喊過無嘈過 可能早果排我又忙 少理再聽佢講野 果陣我又攰 同埋可能我既一啲既情緒小脾氣 當我想再傾吓想再磨合吓 但佢覺得再講已經無意義 最近我都有keep住關心吓佢 但我都覺得攰 無當初追佢追左成年既堅持 因為無左個定位 果陣追我都仲可以同自己講 試埋今次 得就得 唔得咪算 起碼唔後悔 但今次我都搵唔到個理由去堅持 前日因爲有啲事關於我同佢 所以傾左陣電話 傾完要傾都傾左陣計 但比我覺得好陌生 好似我真係唔應機再搵藉口搵佢了
該*
巴打
?我同佢無block大家 但我只能夠靜靜地祝福佢
一開始一齊個陣你有咩吸引佢?
唔知喎 好似佢無講過我有咩吸引佢 可能果段時間 成日都陪佢 夜晚傾電話 買吓零食比佢 送吓禮物咁
頭半年拒絕過我 再半年先成功 我只可以話如果佢唔抗拒你 你感覺到 而你又真心鐘意既 就要夠堅持
因為我前度講過因爲我夠堅持 同埋對佢好
因為我追果年裡面都試過難免想放棄 真係夠堅持先好
一年都好耐
直接摸佢個奶就得
係架 鐘意佢嘛 但你預時間比自己 到咁上吓真係主動表白又好咩都好 你唔做既 佢地真係可以當無架
因為前度一齊之後佢都有傾計講過 如果我當時唔主動既 佢會當無事發生
好有恒心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞