點追水瓶女

1001 回覆
6 Like 187 Dislike
想追水瓶男,系咪真系同水瓶女一樣咁難追
[url][/url]
唔好信星座就得
more
成為the only one嘅優越感好好J
BTW...水瓶女好易睇得出真醒同懶醒,真係唔可以扮
同過水瓶女一齊過兩年幾,覺得佢係好好,興幸個兩年有佢陪

但突然有一日佢認為我唔好,爭拗多左,機會都唔比就變左個佰生人,連 IG 都即刻 block 埋,咁鬼明顯,盲既都知。以我有方法搵到佢係唔係有第二個男人,又唔係

點啫?認命囉。反正近來我都好唔得閒,香港大事,大家要齊上齊落,不幸比狗咬都唔會拖到佢落水掛
我都無怪佢,只係有啲氣餒兩年大家付出真心,乜最後原來咁簡單,唔關帽事,都唔可以講出黎等大家注意一下點去改善,而係一刀切佢直接話忍夠

睇番上網啲分享,不約而同個個都話水瓶座好易比人感覺係冷血冷漠,我覺得倒不如佢地係好易突然諗通啲野就比雙子座變得更絕,啱唔啱無人知,得佢自己先知咁揀啱唔啱自己,所以無得怪對方

見係連登上,或得幾個好熟既人先敢講
一開始我都咁諗,不過我想贈你陳奕迅既一句歌詞:

人戀愛過後 自然參透到命理
同病相連 怪唔落 不過真係會覺得付出左 唔係要收獲 但感覺上係話無就無 連再傾再磨合機會都無
我係咪要慶幸佢無block我?
歌詞都好信
唔通光加熱就等於火咩
水瓶又真係好叻,好多都理性到不得了

但就係呢一份理性先令佢突然諗通左某啲野,就可以以前既野直接放棄

真心,唔怪得佢,我只怪我自己做得唔及佢得想。但都令一個水瓶女可以個心有我兩年,原來已經係一個 achievement,當安慰下自己都好
咁所以對番主題去睇,咪唔需要講感性,凡是講理性咪得囉
我認同你講既野 但突然諗起 我係被分 相對完全無機會再磨石 但佢已前既ex就可以一次又一次同番佢一齊
係咪代表因為我愛佢多過佢愛我
諗通既野係咩方面?
好想知
feel 到巴打好sad
但係水瓶女係未真係好忽冷忽熱?因為我都打算追佢
膽大心細面皮厚。
我已經無再去關心同慰問佢了 自從傾完果次電話後 果種陌生既感覺 真係好難受亦明白 唔再應該搵佢
無謂再騷擾妳 我沒這塊厚面皮
長期要記住呢句 提醒自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞