通達集團 698

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
純分享
其實我等新iphone出多過睇目標價
新iPhone好賣我覺得隻野估唔到頂

通達有接蘋果訂單咩

其實由始至終都只係話美國大客
巴打心水清
到時出到黎原來一直都係講緊Nokia都吹佢唔脹

係咪apple 唔係重點 呢隻唔係iphone 概念股 apple 對佢影響唔大 主要係華為 oppo 果堆市場

比張圖你J 下

華為係大客但我搏佢越接越多Apple單咋

5G先係收成期
純分享

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

係咪apple 唔係重點 呢隻唔係iphone 概念股 apple 對佢影響唔大 主要係華為 oppo 果堆市場

比張圖你J 下

忍唔住要比粒
純分享

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

比張圖你J 下

忍唔住要比粒

唔明喎巴打
純分享

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

比張圖你J 下

忍唔住要比粒

唔明喎巴打

咁都唔明 已經寫到好明
純分享

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

比張圖你J 下

忍唔住要比粒

唔明喎巴打

買股既concept 錯左
不過我係一直睇好呢隻股

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

比張圖你J 下

忍唔住要比粒

唔明喎巴打

咁都唔明 已經寫到好明

蘋果係大陸個市佔率越嚟越低
相反華為 oppo vivo食住大陸個市場
做生意緊係搵個market leader合作啦
印度市場都好似係華為 oppo vivo lead緊?

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

比張圖你J 下

忍唔住要比粒

唔明喎巴打

買股既concept 錯左
不過我係一直睇好呢隻股

咁我一開始睇佢係賣小米概念啦
而家都變左做華為

巴打心水清

比張圖你J 下

忍唔住要比粒

唔明喎巴打

咁都唔明 已經寫到好明

蘋果係大陸個市佔率越嚟越低
相反華為 oppo vivo食住大陸個市場
做生意緊係搵個market leader合作啦
印度市場都好似係華為 oppo vivo lead緊?

諗住全球黎講iPhone都出貨量唔細
佢搵到多張單都有增長動力係到姐
通达集团(00698)发布公告,于2017年5月9日,因转换2018年6月25日到期1%的可换股债券而增发1333.33万股,占已发行股本0.22%。每股发行价1.8港元,较5月8日收市价3.01港元折让40.2%。

想問下係咪會拖低個價短期?
通达集团(00698)发布公告,于2017年5月9日,因转换2018年6月25日到期1%的可换股债券而增发1333.33万股,占已发行股本0.22%。每股发行价1.8港元,较5月8日收市价3.01港元折让40.2%。

想問下係咪會拖低個價短期?

呢個動作上個月開始都keep住有做
唔係新鮮事
配股
配股

可能....
無配股價
高位買入既睇路
如果跌,又對佢有信心
可低位買入
配股

有無source?
配股

有無source?

http://iis.aastocks.com/20170510/002808407-0.PDF

留名等睇啲人話一早走晒
利申:無放等仆街
配股姐係股東減持?
配售比邊個先
未必壞消息
配售比邊個先
未必壞消息

你睇老電配完6823俾人都插一插
無眼睇
配售比邊個先
未必壞消息

無眼睇

睇情況啦
asm之前都有一樣既事結果好快都冇事
對公司實績有信心 基本上唔洗理
配售比邊個先
未必壞消息

無眼睇

睇情況啦
asm之前都有一樣既事結果好快都冇事

真係唔知佢搞咩
對公司實績有信心 基本上唔洗理

真係跌都係跌少少啫我估
跌就岩哂 可以入多少少
尋日高追咗 大穫了。。。
尋日高追咗 大穫了。。。

坐下啫冇野既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞