通達集團 698

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
破左$2.1

上返2.12了

兩個月後我會説升到3.12了😂

衝上3.12
又跌...番唔到家鄉了
又跌...番唔到家鄉了

算係咁啦 依家仲有2.09 我預咗佢落1.7😂
我由來已$2.5開始睇佢最盡都係$3.1仲要雙肩埋果下已經好失望了
之後傳比人沽空趺去$1.9爆番上2.3都去沖入去博
賺少兩轉但我分鐘鐘$2.5入果陣渣到邢家唔肯走變坐貨都未定
咁好業績都升咁少後面D鬼都幾大隻下....睇路啊各巴打
我由已$2.5開始睇佢最盡都係$3.1仲要雙肩埋果下已經好失望了
之後傳比人沽空去$1.9爆番上2.3都去沖入去博
雖然賺少兩轉但如果我$2.5入果陣渣到分鐘鐘而家唔肯走變坐貨都未定
我由已$2.5開始睇佢最盡都係$3.1仲要雙肩埋果下已經好失望了
之後傳比人沽空去$1.9爆番上2.3都去沖入去博
雖然賺少兩轉但如果我$2.5入果陣渣到分鐘鐘而家唔肯走變坐貨都未定

唔好咁快散水呀發達靠佢
Strong hold
收息
見到咁多散仔死hold唔放,
跌就溝貨, 又話等好消息,
好業績等於升硬咩, 睇清楚D公司大股東做緊咩先
又有股東減持 聽日又跌

點樣睇到大股減持?
又有股東減持 聽日又跌

我見hsbc呢幾日都有增持啵
唔知咩玩法

你估我唔到上返2.2😂
賣左先升,爽
高盛首予通達集團買人評級目標價2.95
又有股東減持 聽日又跌

點樣睇到大股減持?

嗰個唔係大股
係董事所以要披露
股東既話你有一手都係股東
唔知咩玩法

你估我唔到上返2.2😂

依D錢真係唔敢賺 2.1-2.2來回左幾次, 2.1又停左幾日
高盛首予通達集團買人評級目標價2.95

高雯
又有股東減持 聽日又跌

我見hsbc呢幾日都有增持啵

嗰個好似只係解有人用HSBC去買698股票
唔代表HSBC增持 (好似係)
唱好通常都冇好野
希望唔係

俾人唱好同俾人追擊都係要驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞