通達集團 698

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
樓主同大家仲揸緊嗎?

無馬轉
樓主同大家仲揸緊嗎?

無馬轉

你幾錢入?
跌到好心up
走定繼續好?
博佢出業績靚仔少少? 雖然無咩可能
離家鄉仲有好遠 依加走又太傷真係
有無大神指點下

個人覺得隻股都已經衰到貼地了(星期五1415跌14.2%, 698跌3.4%) 上個月2.6撻落嚟無走 上星期捱兩棍都無走 依家先走有D唔 make sense。除非等錢使或者個市好好合埋眼都扑中,依家個市唔係好一動不如一靜, 咪又入隻跌10%仲蝕埋手續費。。。你望下上個星期698資金流向同個業績報告盈利倒退原因或者有D啟示。

其實入場之前就有應該心裡有數穿幾多加注,穿幾多cut loss,有個計畫先好買

最尾睇岩方向但輸就認輸反省
好過攬住過世,又唔想認輸又叫救命又乘
其實跌乜9,又唔係唔賺錢

佢最傷係股東減持 前面又配股 好多等個業績爆上 結果收入留返下年 開發成本放今年

佢最傷係股東減持 前面又配股 好多等個業績爆上 結果收入留返下年 開發成本放今年

隻隻科技股都盈喜
係698盈警,啲人都換馬買其他喇

隻隻科技股都盈喜

D pk股東 隨時一個屈尾十出個好過預期嘅報告 D數任佢擺
樓主同大家仲揸緊嗎?

無馬轉

你幾錢入?
跌到好心up

2.26

隻隻科技股都盈喜

D pk股東 隨時一個屈尾十出個好過預期嘅報告 D數任佢擺

我$2入左2 手,博博
樓主同大家仲揸緊嗎?

無馬轉

你幾錢入?
跌到好心up

2.26

我見之前幾日沽空率都好高 我諗都仲有得跌。。。
我見之前幾日沽空率都好高 我諗都仲有得跌。。。

隻股好似無人理咁
成日比人沽爆
巴打們睇路啦 仲有得跌架
巴打們睇路啦 仲有得跌架

等緊1蚊
仲希望緊佢出業績會有驚喜
百屌成材
升到星期四就準備跌番落黎
對面285已經升到21
698就還原基本步
聽日出業績
聽日出業績

玩撚完啦 早幾日回返兩蚊比哂逃生門你地
聽日出業績

玩撚完啦 早幾日回返兩蚊比哂逃生門你地

最慘我高位入
通達半年盈利跌24% 息1.6仙
通達集團(00698)公布,中期盈利2.9億元,按年下跌23.57%,每股盈利4.92仙,派中期息1.6仙。

期內,收入36.18億元,按年上升11.72%。
通達半年盈利跌24% 息1.6仙
通達集團(00698)公布,中期盈利2.9億元,按年下跌23.57%,每股盈利4.92仙,派中期息1.6仙。

期內,收入36.18億元,按年上升11.72%。

幾%純利 真係好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞