通達集團 698

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唉屌諗住等多次2.93
姑寒得制冇入到
睇下呢個月會唔會再落返黎
樓豬上到3.幾果時有冇止賺左啲
利申今日想加注

無止賺呀上面啲巴打話中長線ok
邊似呢到啲股神下下升就有貨跌就出post話走晒
我要學錢總咁698 is 10蚊 (唔知仲有無人記得錢總)

我咪中長線巴打
上星期尾市加唔到注,
今朝有機會又入唔切

咁如果長遠睇好其實現價都可以入

不要說了
已經3.0幾
學留上巴打講
太姑寒
唔到3.8 我唔放
唉屌諗住等多次2.93
姑寒得制冇入到
睇下呢個月會唔會再落返黎

唔係無
早2個月2.6都試過啦
不過長揸唔怕差小小價位
等睇今個月3.5
今日all in 左
純分享
其實我等新iphone出多過睇目標價
新iPhone好賣我覺得隻野估唔到頂
等睇今個月3.5
今日all in 左

好難講
長遠有機但未必今個月
純分享

英雄所見略同
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
一陣新iphone又話無驚喜,
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過

我2.65個陣多左 等緊再入
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過

我2.65個陣入左注 等緊再入
買定差唔多 好快$4
純分享

通達有接蘋果訂單咩
純分享

通達有接蘋果訂單咩

其實由始至終都只係話美國大客
巴打心水清
到時出到黎原來一直都係講緊Nokia都吹佢唔脹
買定差唔多 好快$4

最少都$40蚊啦
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過

我2.65個陣入左注 等緊再入

呢到都好多人all in
巴打一齊啦
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過

見S8咁受歡迎
好難唔幻想下
等緊靚位入
今日入左3手 2.9
擺到3.5

想問下大概賺到幾多
蘋果淨係搵佢地做啲防水配件 張單好似仲係好細
698主要係接國產野 華為/小米/Oppo
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過

十週年 斷估都有d驚喜掛
蘋果淨係搵佢地做啲防水配件 張單好似仲係好細
698主要係接國產野 華為/小米/Oppo

一個膠圈賺幾蚊
2億部都有10零億掛
純分享

英雄所見略同

唔好諗太多
影響銷量乜乜.
搵靚位加多注好過

十週年 斷估都有d驚喜掛

都係搏呢樣野
純分享

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

係咪apple 唔係重點 呢隻唔係iphone 概念股 apple 對佢影響唔大 主要係華為 oppo 果堆市場

比張圖你J 下
純分享

通達有接蘋果訂單咩

巴打心水清

係咪apple 唔係重點 呢隻唔係iphone 概念股 apple 對佢影響唔大 主要係華為 oppo 果堆市場

比張圖你J 下

華為係大客但我搏佢越接越多Apple單咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞