[三年屯門ROLLER團]之召喚所有熱血ROLLER人

721 回覆
9 Like 6 Dislike
約定你地25出黎一齊熱下身 無謂係到大家互射到成地精 你又打飛機我又打飛機咁其實冇咩意思 到時你地開live又好 拍片又好 我都冇所謂

如果唔想趁我冇認真玩半年乘人之危既話 可以過多兩三個月等我熟習返香港既環境先 到時可以係fb pm返時間 如果又要我出維園既話應該要約耐小小 我開sem有小小忙

到時你地真係好堅揪 我開下個post del返d野 第一頁再道歉返又點話 反正我呢一兩年都好hea 玩多一兩年應該唔會再認真練野純粹唔想呢樣野係我呢邊沒落先玩咁耐
如果今晚黎玩果三個唔係你 我係到講聲對唔住先 係我誤會左你

但我一開始好聲好氣慢慢解釋 而你句句都針住哂 好難唔比人一種你好勁既感覺

我地唔算好勁 對比返大陸黎講只係垃圾 因為我知而家我地level頂盡只係三年前既比賽水平 但我地起碼有比賽唔會係選拔就比人踼出場既本事

如果想我del 可以show下d真本事
我都相信係我離開呢半年 整體水準係有進步 起碼多返小小人玩到c同b級

不如睇下2014年SSO嘅比賽片段先
https://youtu.be/MWwkoYgQMzU

三年前黃海洋嘅十米toe backslide同heel toe UFO接heel toe unity,即係可以做到啦,果陣已經有人做cross UFO,就算係簡單啲嘅雙輪b級技,佢地做出黎都好穩定,呢個只係三年前嘅比賽水平
選拔唔會比人踢出黎?係咪唔記得仲有速樁/花樁

背熟啲規則先啦,唔係用把口講就係架

我又冇話決賽
決賽之前仲有分幾場
練簡單花樁同速樁有幾難

你有無睇㗎,呢條片由預賽到決賽都係呢種水平喎

你速樁可以穩定跑到5.4秒咩
比賽/選拔嗰刻跑唔到有撚用

仲要比賽有激光計時器,你用手噤一定唔準
樓主真係好柒

都無人話要分勝負,又話只係玩家唔會出去比賽,
只係興趣,

根本最介意就係樓主
中二病
你咁樣同以前個四眼keyboard fighter有咩分別 上網就講得大大聲 叫你一齊玩下又話人中二病

之後我會開新post 更新返d資料del返d野 最緊要你開心 我有咩所謂
都係果句 我之後每個星期五晚九點後都會落場同人hea下 如果你有朝一日準備好咪一齊交流下 興趣有興趣玩 你為比賽有比賽玩 唔代表唔可以一齊玩下架喎
btw 屯門國家隊係以前港隊d fd囝幫我地改 我地覺得幾過癮先拎黎講下笑 見到你個名又諗返起以前最熱血果陣出去玩成班人坐哂係場邊睇我fd玩個樣
你出嚟要車錢同時間,人地入嚟就唔駛
多餘
武功高強何不出去維園揾啲現役交流吓呢
又夠晒比賽距離
又夠晒比賽距離

之前咪出過囉 隔一段時間就出
我都出左咁多次去玩 你呢
我片都拍埋喇
同你講野好哂氣
我係歐洲讀緊書 你地趁我唔係香港就黎玩 我好冇癮喎咁
又夠晒比賽距離

我片都拍埋喇
同你講野好哂氣

講到尾都係叫人地入主埸
又夠晒比賽距離

我片都拍埋喇
同你講野好哂氣

講到尾都係叫人地入主埸

你係咪都係星期四係維園練?
同你地d學左小小野就變左理論大師既人講野好辛苦 明眼人一睇就知你咩皮 希望你而家eagel已經起到雙輪
遲d我忙完再拉隊出黎同你地玩下
可能聖誕sem break
反正你都唔敢入黎
完左個topic啦 我遲d開新post del返d野同更新返d資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞