[三年屯門ROLLER團]之召喚所有熱血ROLLER人

721 回覆
9 Like 6 Dislike

呢隻係味好少人玩
見佢幾得意 有啲興

但怕係香港到1條友踩會比人覺得低 B似小朋友

坦白講 呢樣野真係for智障or身體有缺憾既人玩 正正常常單排幾日已經學到 更何況佢呢個設計係

擺明當係代步用啦,真係當玩就算吧啦

我會覺得佢係同滑板車、單車咁用。

只不過係方便除同帶。

我喺外國去啲無車去既地方,都會踩ROLLER,但係每次換鞋都好唔方便,遇着中間段路係爛泥路,碎石路,舊城既大石春路,都唔知換唔換鞋好。

仲要一入商場就要除,有時入下個車站睇下班次又要除。

代步可以用Doop 一樣係可以波鞋著入去 除出黎就行得

咁我取消呢個諗頭

好似幾正,咩價位
香港有無得賣
住東區好羨慕

呢隻係味好少人玩
見佢幾得意 有啲興

但怕係香港到1條友踩會比人覺得低 B似小朋友

坦白講 呢樣野真係for智障or身體有缺憾既人玩 正正常常單排幾日已經學到 更何況佢呢個設計係

只不過係方便除同帶。

我喺外國去啲無車去既地方,都會踩ROLLER,但係每次換鞋都好唔方便,遇着中間段路係爛泥路,碎石路,舊城既大石春路,都唔知換唔換鞋好。

咁我取消呢個諗頭

好似幾正,咩價位
香港有無得賣

淘寶千零二千
有幾個人都買過 其實想hea踩呢款鞋真係唔錯
但要好肯定自己鞋碼
如果你想買我再問下佢地有咩要注意
住東區好羨慕

冇roller場?
如果冇真係好難搞 其實廣場地都好好玩 但對於初玩既人黎講好難grouo到一班人 始終會有d尷尬
我都試過想幫其他區既人搵人 但失敗左

只不過係方便除同帶。

咁我取消呢個諗頭

好似幾正,咩價位
香港有無得賣

淘寶千零二千
但要好肯定自己鞋碼

淘寶有啲少驚 出事甩碌飛出馬路

只不過係方便除同帶。

咁我取消呢個諗頭

好似幾正,咩價位
香港有無得賣

淘寶千零二千
但要好肯定自己鞋碼

我地九成都係淘寶 我自己呢對top model用黎練左兩年野仲係好完整
碌 刀架呢d配件可以再買 就算係鞋既內膽都可以換
同埋你覺得有咩唔係淘寶野
好多ig shop同實體店都可能係
睇下香港d ig shop咪又係淘寶野

咁我取消呢個諗頭

好似幾正,咩價位
香港有無得賣

淘寶千零二千
但要好肯定自己鞋碼

我地九成都係淘寶 我自己呢對top model用黎練左兩年野仲係好完整

踩緊對seba
有牌子好似有保障啲

巴打可唔可以幫我問下佢地覺得穩唔穩陣
扣得實唔實

咁我取消呢個諗頭

好似幾正,咩價位
香港有無得賣

淘寶千零二千
但要好肯定自己鞋碼

踩緊對seba
有牌子好似有保障啲

巴打可唔可以幫我問下佢地覺得穩唔穩陣
扣得實唔實

我地玩耐少少既一係seba hv 一係S4
我自己係seba 13年hv 全部真野
唔係得香港某鋪有seba代言 深圳米高都有(前幾年全世界最勁果d人大部份係哂到 黃海洋果d) 另一批係payaya team佢地出果款大黃蜂都係好top既鞋 全部大陸有鋪頭 淘寶都有專門店 又例如柚子輪滑咁
如果呢d鋪頭都係假野 你係其他地方買既都唔會係真

btw一間幫你問下Doop d 野 可能會耐小小
唯一唔好既係淘寶冇得試 除非你好肯定自己鞋碼 通常踩過下既先會敢淘鞋 因為知自己咩情況
但有時間/順路不妨上深圳搵佢地既專門店試
papaya先岩 串錯
細個成日玩 大個唔記得曬

好快學得返

好快學得返

但我唔係好敢踩馬路

好快學得返

但我唔係好敢踩馬路

馬路唔係成日跳落去
通常踩開知冇咩車/好夜緊路冇車/行人綠燈緊我地先會踩 唔想阻住司機
平時多數踩行人路

好快學得返

但我唔係好敢踩馬路

馬路唔係成日跳落去
通常踩開知冇咩車/好夜緊路冇車/行人綠燈緊我地先會踩 唔想阻住司機
平時多數踩行人路

忙埋midterm黎玩下先

好快學得返

但我唔係好敢踩馬路

馬路唔係成日跳落去
平時多數踩行人路

忙埋midterm黎玩下先

想一齊玩既話就係page到pm我地呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞