[三年屯門ROLLER團]之召喚所有熱血ROLLER人

721 回覆
9 Like 6 Dislike
話時話
肥仔踩roller會唔會好怪
睇親youtube都係瘦撚
我呢d肥撚踩唔知會點
今日仲要去左pro stake打個白鴿轉
但又諗起呢個問題, 又十五十六
話時話
我呢d肥撚踩唔知會點

咁要睇下你有幾肥去揀鞋 踩roller係好好時減肥運動 因為你全身既肌肉都要用哂 唔係踩roller冇肥人 而係成日踩好難會肥到

如果你只係小至中肥 都可以照買對平鞋試下玩 但我會強烈建議你淘一對百零蚊既玩 因為太重既話 加埋硬膠鞋企果陣容易傾斜 所以好快打柴 如果玩落岩玩就換對皮鞋 好似HV/papaya呢類全能花式鞋 就算幾層樓高掟落街 比車高速碾過都唔會爛既鞋

至於DOOP呢類你就唔洗考慮 因為呢類鞋既設計係歧視肥人
我地以前有個應該百零K既大隻佬踩 都冇問題 不過佢果對係極限鞋 or 其他top model
話時話
我呢d肥撚踩唔知會點

咁要睇下你有幾肥去揀鞋 踩roller係好好時減肥運動 因為你全身既肌肉都要用哂 唔係踩roller冇肥人 而係成日踩好難會肥到

如果你只係小至中肥 都可以照買對平鞋試下玩 但我會強烈建議你淘一對百零蚊既玩 因為太重既話 加埋硬膠鞋企果陣容易傾斜 所以好快打柴 如果玩落岩玩就換對皮鞋 好似HV/papaya呢類全能花式鞋 就算幾層樓高掟落街 比車高速碾過都唔會爛既鞋

至於DOOP呢類你就唔洗考慮 因為呢類鞋既設計係歧視肥人

175 90kg
不過睇落一定唔似
問過同學朋友親戚都係話7x kg左右
睇黎打定輸數先
我地以前有個應該百零K既大隻佬踩 都冇問題 不過佢果對係極限鞋 or 其他top model

買對淘寶玩住先可能得

買對淘寶玩住先可能得

係肯定得

只不過會難踩小小同對鞋好快打柴 所以先建議你淘d平鞋試 始終你香港買一對膠鞋夠你淘4-5對 試完你覺得自己可以堅持到先再換 無謂哂千幾二千先發現唔岩玩
t
幫手推推
幫手推推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞