[三年屯門ROLLER團]之召喚所有熱血ROLLER人

721 回覆
9 Like 6 Dislike
只在外國踩,唔會喺香港踩。

外國巴打?
通常都係玩aggressive?

我自己都exchange緊 唔係個個國家都有靚地 好煩惱
諗番起細個成日踩

一齊玩返啦

對鞋都冇埋

外國巴打?

依家只係踩街,純當運動或代步。

外國唔會俾人當怪獸,但香港會。

其實難唔難學

利申 平衡感好差

睇你目標係咩
想鬆踩街跑街 一個月內已經ok
好多人學唔好係因為對鞋太鬆 令到你對腳向內拗所以平衡唔到 出面d溜冰鞋就係咁 但只要有對fit既鞋就可以解決呢個問題 而解決問題既方法就係淘對兩三百蚊既鞋
花式想玩得好就要浸返兩三年

其實係咪識剎制(停)就可以踩街
想踩街嘅初學者一問
諗番起細個成日踩

一齊玩返啦

對鞋都冇埋

淘返對 兩三百貨仔

外國巴打?

一開始踩都會 因為得我一個
但而家我呢邊d人應該開始習慣見到有人踩roller了 好多時見到家長既反應都再唔係以前既皺眉
其實難唔難學

利申 平衡感好差

睇你目標係咩
想鬆踩街跑街 一個月內已經ok
好多人學唔好係因為對鞋太鬆 令到你對腳向內拗所以平衡唔到 出面d溜冰鞋就係咁 但只要有對fit既鞋就可以解決呢個問題 而解決問題既方法就係淘對兩三百蚊既鞋
花式想玩得好就要浸返兩三年

其實係咪識剎制(停)就可以踩街
想踩街嘅初學者一問

只要慢慢踩既話係
但想踩得快同流暢起碼要識點轉彎
識埋基本上可以應付大部分路面情況
轉彎果條15招基礎roller教學有教
試完唔明我可以係到用文字教你步驟

外國巴打?

但而家我呢邊d人應該開始習慣見到有人踩roller了 好多時見到家長既反應都再唔係以前既皺眉

香港有龜逗,不了。
諗番起細個成日踩

一齊玩返啦

對鞋都冇埋

淘返對 兩三百貨仔

考完dse先算

外國巴打?

香港有龜逗,不了。

我踩左三年都未比龜逗過
正正常常玩好少會咁
諗番起細個成日踩

一齊玩返啦

對鞋都冇埋

淘返對 兩三百貨仔

考完dse先算

等你加入呀

呢隻係味好少人玩
見佢幾得意 有啲興

呢隻係味好少人玩
見佢幾得意 有啲興

之前見過有團購賣,但MISS 咗

我都覺得幾過癮,去外國旅行一流,隨時可以變番做鞋。

仲要唔算貴。

呢隻係味好少人玩
見佢幾得意 有啲興

之前見過有團購賣,但MISS 咗

我都覺得幾過癮,去外國旅行一流,隨時可以變番做鞋。

仲要唔算貴。

諗住買個踩下

外國巴打?

香港有龜逗,不了。

我踩左三年都未比龜逗過
正正常常玩好少會咁

可能我不正常卦。

專跑馬路。
去外國我成日會睇ROLLER鞋

烏克蘭基輔

其實鍾意當係運動踩街,屯門一水之隔既深圳灣仲好踩,條單車徑有15公里長,來回成卅公里,仲要夠闊,唔會好似香港單車徑同單車爭路。

外國巴打?

香港有龜逗,不了。

我踩左三年都未比龜逗過
正正常常玩好少會咁

可能我不正常卦。

專跑馬路。

我地平時都會跑馬路 比龜見到即刻上返行人路
有次踩行人用 d龜話roller一定要踩馬路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞