[PolyU]紅磚大學討論區(17) - Reg唔到靚科

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
一條友去reg..會唔會太毒
No
又無話毒唔毒嘅
反而係怕project撞到freeride就玩完

between, ching想揀咩car?
邊有得揀丫 都被啲ching reg晒
睇緊有咩靚car剩..
無就等add drop偷雞 / 唔reg
遲啲讀都咪上伏車
https://vimeo.com/353588196
8月13日POLYU圖書館外連儂牆被片中人破壞
片段投稿到POLYU SECRET後石沈大海 因此代貼於此
想問問AMA1D04 Understanding social conflicts by game theory同AMA1D07 Introduction to cosmology有冇ching讀過,會唔會好難讀同靚grade?
一個人non ju啱啱升番上黎4year degree
想問下依家除左ocamp 仲有咩途徑識同系師兄師姐?
或者識同系人都好
依家一個人on99咁咩都唔知咩都唔識好慘
點睇food colour同fun with language?邊個好啲?仲有咩靚car推薦
今年fm想問吓有無人讀過cc2c10p佛教道教中化
對呢方面都幾有興趣,但係見仲有好多位都估伏伏地,想問下讀過嘅師兄師姐可唔可以分享下
fun with language, C+ here
係呀 CEE department
您有無報細O中O呀? 我都係CEE dept架
邊度報乞求source
啱啱先搞掂曬啲application 咩都唔知
感謝巴打
正式報名時間已經過咗
你留tg我幫你問問
其實year1 sem1係咪唔reg科住先都得?
我覺得係
p.s 我year 1 sd
Senior entry撚想問下reg科果時可唔可以掉time table core科既時間架
定要等add drop period先可以掉
新人咩都唔識⋯有冇入學懶人包⋯
有冇咩car推介🙏🏻🙏🏻只求靚grade
同求
有其他班咪可以掉
唔reg都冇咩問題 不過有啲人中意快啲清曬所有car就會year1 sem1開始讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞