[PolyU]紅磚大學討論區(17) - Reg唔到靚科

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
car同sl總之你四年內解決就哂就得
不過唔想咁辛苦嘅話多數人會頭兩年讀哂4隻car,因為要fulfill requirement要寫一篇3000字中文同一篇2500字英文
erew就係寫英文 crcw寫中文 各fulfill一次就得
retake pass一定要add-drop period 最後果兩日先可以reg到
利申 過來人,retake pass過好多次
restricted PS group 都得?
幫人問,有冇ching 放rs2s02 sl
想問下理大學生會件tee有冇得買?
學費單出左未 咁耐ge
通常開咗sem先交
有冇tg group可以入
Year1 fm咩都唔識
同埋想問各位ching可以去邊睇到唔同course嘅評價?
同問到底有咩soc好玩
想知靚car定柒car ocamp幫到你
你打返嗰car嘅code係google咪會有講...
ive仔升想睇下有無得tran credit
但唔知有無科可以tran,岩岩先搞到login唔知去邊揾資料睇
可以去問department拎份definitive program document(dpd)睇下個program有咩科個syllabus同你讀過既差唔多,再搵department同你搞tran科
唔明都可以去搵下個program leader,開學頭幾日會有o day,去到佢會介紹呢科野有咩要注意同比你問野
我想問ABCT個Ocamp點報
Ig搵又唔搵到
人又唔知搵邊個
Non jupas升上黎year 3對好多野都好迷茫 有無人可以講下要做啲乜
我想知 LCR ENGLISH 1同2 難唔難? 我諗緊tran唔tran credit?
如果有物華人未有hallmate
可以留名

唔煙酒 巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞