[PolyU]紅磚大學討論區(17) - Reg唔到靚科

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
Ching 呢科幾多人一組
陣間試下先,多謝ching
喺出面學過成個月淨係教50音 自學反而學咗少少grammar
冇free credits 冇reg到
出去讀算
soc 9月先開始報
hall 上網reg
reg day可以完全唔去
ocamp搵翻你想報嘅soc 嘅page pm翻莊員就得
fm 想問吓product and industrial engineering 讀咩
有冇人去隔離sd post推下
senior entry 新生23號先備reg 要reg Service Learning 佢科科都full 曬仲有咩可以做?
轉戰add drop period
岩先有人放左耕田sl
Add drop低機率會執到眼仔
可以一試
眼仔有無人想lab003換lab004
Fm sem1想reg SL,有冇推介
有 m1/2 就掂,冇就辛苦啲
有冇 class table 睇下?
文科入LSGI+1想問yr1使唔使reg car同sl個啲?宜家都仲係一舊雲
car同sl唔一定yr1讀架四年內清晒就得
不過你可以趁頭兩年冇咁忙讀晒啲car先
應該有 programme structure 俾你地參考,改咗制我都唔清楚要讀咩
唔使太急讀晒,yr 1 2 搞掂就最好,唔想平時太 chur 可以利用暑 sem 讀埋啲 car 同 sl
GERMAN 無人咩人reg
reg到都驚讀唔掂
出去讀算可能仲好
Yr1 sem1 唔洗搞咁多野
Department會幫你/同你講點搞
Car Y1Sem2先Reg啦
Car 可以報啲簡單嘅讀 (FM sem1 唔好報 erew, crcw, csr 住)

SL就遲啲先諗。靚嘅SL已經俾人搶完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞