[PolyU]紅磚大學討論區(17) - Reg唔到靚科

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
搵到了 另外想問下first year有冇咩科易高grading d? 黎緊既reg科我有冇份reg
唔係啊
Push
push x2
走後門入黎
本來sem1 應該要讀一科car
我可唔可以唔reg 等sem2/ summer先再讀
放SO2S01 eye care sl
但係拎souven佢都唔會check你係咪會員?
其實healthy lifestyle係咪reg咩運動都得
我係fm 完全唔知要做乜
首先要上左個introduction lecture先可以reg運動course
不過幾時reg唔太清楚,但要留意下email 或者直接去poly啲網搵下有冇日期~

其實都有唔少運動揀,有朋友揀左羽毛球(好輕鬆)
佢一定會計 attendence同埋印象中可以走2堂~

Intro lecture都會講解你之後要點,grad前完成就得

希望幫到你
會拍學生證睇你係咪會員
個introduction lecture係咪啫係fitness training course
見到佢個個session都full咗
唔係呀,fitness唔關事的,intro lecture 應該開sem會有email
唔洗擔心啦
原來係咁
唔該曬ching
登記student id卡同埋Check in hall可唔可以搵人代去 到而加都未去登記student id card同埋checkin
Fitness training for 使用學校gym room
同埋上完呢個training 可以transfer去康文署
揀咗CLC1104C之後offer俾你嗰個普通話elearning course係咪唔上都得
係,上哂好似有張cert
唔上用唔用得gym room㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞