正式宣布今晚連登已淪陷

1001 回覆
10007 Like 188 Dislike
輸左香港會比新疆西藏慘1000陪

真心保持理性 做對運動有用既事
推 勁想收番正評左個分化post 自膠
五大訴求 缺一不可
大家今日做得好撚好!不分化
同意呀
現場唔好拖後腿好撚重要
如果唔明對方點解咁樣行動,咪三口六面傾清楚囉

拿但又唔係話咩都唔好阻
我覺得以往前線大晒的邏輯其實好危險
因為我都有好多次上頭的時候
然後做左啲大家呢兩日有屌嘅野

只係緊急時唔好阻
有時間嘅唔該好好傾下
黑警未到最後多數都用好多時間佈防
我地未開打都係有時間傾的
五大訴求 缺一不可
光復香港,時代革命
係呀,或者係咁啦,但啲用字係咪要咁樣?
同埋樓主都講咗,今日都未完,有好多其他更值得我地討論嘅嘢 如大埔開咗92粒催淚彈。
大家唔去講,反而去屌啲前線,係發生咩事?
無話唔可以檢討呀,前線做得唔夠好咪心平氣和傾掂佢,洗唔洗下下一開波就屌,你覺得真係有權力嘅,不如我都比個權你上前線食彈同會比人拉呀。
內控捉鬼真係好撚on9但又成日發生
前排先有條柒頭開post將我同其他幾個人拎出嚟批鬥,純粹係因為佢意見唔同,但明明目的一樣(其中一個目的係想人認同佢,但唔成功),仲話想秋後算帳,打住正義旗做分化撚,做紅衛兵咁撚樣

越嚟越多,就嚟遲下發夢都要有糾察隊
雨革內控篤灰搞到失敗,仲要嚟多次?
認真講冇料唔好出嚟做帶頭,唔理現場定冷氣軍師
其他就更加唔好附和d三毛言論

經過思考先去回應同正負評
見過兩個post 內容九成相似
一個近千正評,一個近千負評
諗下依個嘅成因到底係乜
見人正評開始升就跟住正評當支持左?
有冇睇過諗過?
五大訴求 缺一不可
五大訴求,勿忘初衷
光復香港 時代革命
五大訴求 缺一不可
push
大家靜完就諗下下一步
同意,勸說時要注意語氣

麻煩各位戰友幫手推一推post :

【極重要】請立即停止漫罵及用雷射筆射向拍照的途人/大廈單位
https://lih.kg/1418134
如果立會無自己人?可以點獨?嗌就獨到?
無錢無人才無勢力 邊個上 邊個做 ?外交 軍隊?乜都無點獨,
獨唔係一時三刻。要周詳計劃 基礎 乜都無可以點獨?無勢力就陳浩天咁 一有社運就賴9佢 搵佢祭旗 ,點解唔可以鞏固實力?而係要一步登天,直接獨?現社會大部人適應能力低,係唔可能跳級,要一步步溫水煮蛙。

你睇下陳浩天 今次乜柒都無做又俾人屈 砌生豬肉
你明唔明 港獨係違反基本法
我地現階段係無能力達成
你有勇無謀有撚用咩,屌二下勇武下 就會成功?
我地現階段無資金無人才 獨乜撚野?
我地連一個林鄭都搞唔掂 你獨條撚咩 我夠想啦
唔撚係嗌就有架 我地要智取呀
再係咁 個運動又會好似14失敗
六個烈士。幾百個義士 我唔撚想前功盡廢呀屌

我無分化 不分化不割席
我流住獨血 但再咁真係贏唔到
阻你小小時間 望一望我打既野

無人講過勇武失民意 但港獨會失民意 你明唔明啫
我地有六個烈士 幾百個手足俾人拉
你打革命旗會害撚死佢地 我地要智取 唔係鬥氣
如果講我愛共產黨 有得達成五大訴求。有得贏我都會講
我地要用盡任何方法贏 唔係運動失敗瓦解

佢依家格硬話我地港獨 我地中計?
你嗌住革命去勇武同嗌住保衛家園去勇武 係咪唔同呀?
要智取 鬥氣有用咩?你覺得啲中老年和理非點諗?
你有無諗過 俾人拉左果幾百人如果真係判暴動會點?
你係個官 我地打住革命旗號定守護家園好d?
我有話停發夢停勇武咩?我唔想失民心
令運動好14年咁樣失敗左呀!
一失敗 六位烈士點?幾百位義士點?

你要明白 現階段我地唔夠打
班中老年唔會理 一扣上革命二字就正中林鄭下懷
我都係想贏 但我地仲未夠實力 得市民意未夠 要有多方實力 記住 我地年輕一代係黃!!!!將來都係黃!!!!

港__就係時機未到 你講岩左
第一關都未過 點打大佬
仲有六位烈士 大量義士呢?
你打港獨旗 真係害死義士
智取!!!!!!!!挽回民意
大部分中老年現階段反政府但不反共
中共識溫水煮蛙 我地都要識
你懂的
新口號:五大訴求 缺一不可 光復香港 保衛家園
https://lih.kg/1416278
扣上港獨會輸 正中林鄭下懷 我地要理智
香港人醒撚目 你懂的
一日唔瓦解港共勢力 無得打
扣上港獨人地仲出師有名
邊個外國都幫我地唔到
要打選舉戰!
推 不分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞