正式宣布今晚連登已淪陷

1001 回覆
10007 Like 188 Dislike
憤推
絕對唔會話前線暴力
但我作為前線,只係唔想見到前線手足被捕。
我唔會用勇武同和理非標籤所有義士
或者理念同我一樣嘅人,因為本身呢啲標籤已經有分化作用。
大家不如諗下
革命真正失敗嘅原因
到底係因為嗰幾十個前線嘅去留
定一話係今時今日大家都未肯團結
去統一每個行動嘅目標
講到明達到目標就點 之後要點。

一直嘅迷失都係因為大家都唔知每次行動嘅目標。
如果大家仲係執著討論喺呢啲問題,只會令每次行動無限loop,一直迷失落去,然後前後互屌
有啲人你屌幾多次都唔會改
會累死手足 咁都唔可以割?
其實不割蓆先屌得大聲 想場夢長做長有
就係要喺不足嘅地方檢討
我又幾時話你屌和理非...
我係話緊呢種思維
知你好嬲,但你可唔可以諗清楚睇清楚先講
你唔好將啲怒氣發洩落我度

我唔想同你嘈
你一味屈鳩我無意義
我攬邊個唔攬邊個開頭寫得好清楚
請停止分化!
Push
死返出去啦三毛
宣布
建議] p牌正負評顯示
https://lih.kg/1415247
------------------------------------------------------------------
目的唔係分化p牌會員
而係當你見到有大量p牌洗正負評時
要比平時更小心去做決定
推呀
人話!
兄弟們幫手推到聽日太陽升起為止
可能我誤會你
但我應該點解讀你用何式凝做例子
然後話
//但就算係咁,你地屌完佢屌到佢知道自己做錯
下次唔好再犯咪算囉// 呢
大家只要時刻記住班仆街黑警同無能政府做過既惡行,仲要記住一班被捕&受傷人士+因今次抗爭運動而往生既人,槍口就自然即刻對番外
根本呢個post 分化得最勁
屌對住黑社會點樣和理非?同班撚樣講數?班黑打完人又比佢走?咁同班狗有乜分別?咁呢個左膠仲唔係阻住曬?
就係要打到班黑社會怕佢地先唔敢再出黎搞9香港市民,屌你估班手足唔驚㗎?屌你差佬做到野咪唔洗市民出手囉

重點:同黑社會無得和理非啊

你對住個政權就可以和理非,因為會比到壓力佢(so-called)

和理非同左膠唔撚同啊
因為今日講緊何式凝丫嘛
唔撚屌佢屌邊個?
但用佢黎講,唔係想講佢呀
我講緊唔好因為一兩個人就係咁標籤人做左膠
咁樣落去好撚大鑊

我到依家都唔明你糾纏緊啲咩
我覺得你係真心先會應多你兩句
否則我會同上面對待三毛一樣屌你老母就算
唔該你都當做閱讀理解練習
睇多次篇文
理解下我每一段個主旨
唔好捉撚住啲奇怪野問我依樣哥樣
認同推!
邊一句叫你對住黑社會要和理非?
你quote出黎

我已經俾一條友糾纏緊
你又黎埋屈鳩我
我首先就屌左你老母先
然後請你冷靜啲睇清楚先覆我
推啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞