正式宣布今晚連登已淪陷

1001 回覆
10007 Like 188 Dislike
From : 老豆搵仔

https://t.me/Dadfindboy/3568

今晚真係鬼到仆街
轉口號?
前線戀棧權力?
我想問下前線有乜嘢權力呢
大家睇少啲連登
大量打手已經出現
永不割蓆
團結一致先有勝利既可能
大家檢討果陣要留意下語氣
屌你老母!!!

唔係想屌樓主,發洩下姐。

呢個post我撐,我都會反省行為清醒一下。
好中肯
和理非要明白勇武捨身取義
勇武要明白和理非係好重要既後勤支援
希望今晚之後 大家經一事長一智唔會再互屌
獨立思考呀!!
咁快已經有分化撚負評左
我屌你老母
屌你老豆個屎
屌埋你隻手呀

你想運動輸丫嘛

我就時時刻刻都睇撚住你班分化撚
你一出黎我就狙擊

依三日我已經打到好撚攰了
仲要我返屋企出黎post鬧人
我屌你老母呀
但都真心前線手足可以冷靜下,呢個係真嘅
剩係睇標題以為你係盲話d唔岩聽嘅意見係鬼
點知睇曬發現係好撚有道理

但我又問番你啦
如果對方割你蓆先呢
你燥唔燥底
今日行動期間的確勁多水軍 分化撚
正負評亂尻咁黎
新一場民意戰已經開始,大家兄弟爬山,各自努力,有意見互相討論、提點!
同意
今晚真係好撚鬼
講乜撚野姐
咁你咁樣標籤得一次啲人係左膠
好快就有第二次架啦
慢慢咁落去
只會一個又一個同你意見不合嘅人被你邊緣化
到時唔撚好講團結啦

等住一齊被清算啦
呢 d正視聽post連100正皮都去唔到
好撚古怪
你睇下陳浩天 今次乜柒都無做又俾人屈 砌生豬肉
你明唔明 港獨係違反基本法
我地現階段係無能力達成
你有勇無謀有撚用咩,屌二下勇武下 就會成功?
我地現階段無資金無人才 獨乜撚野?
我地連一個林鄭都搞唔掂 你獨條撚咩 我夠想啦
唔撚係嗌就有架 我地要智取呀
再係咁 個運動又會好似14失敗
六個烈士。幾百個義士 我唔撚想前功盡廢呀屌

我無分化 不分化不割席
我流住獨血 但再咁真係贏唔到
阻你小小時間 望一望我打既野

無人講過勇武失民意 但港獨會失民意 你明唔明啫
我地有六個烈士 幾百個手足俾人拉
你打革命旗會害撚死佢地 我地要智取 唔係鬥氣
如果講我愛共產黨 有得達成五大訴求。有得贏我都會講
我地要用盡任何方法贏 唔係運動失敗瓦解

佢依家格硬話我地港獨 我地中計?
你嗌住革命去勇武同嗌住保衛家園去勇武 係咪唔同呀?
要智取 鬥氣有用咩?你覺得啲中老年和理非點諗?
你有無諗過 俾人拉左果幾百人如果真係判暴動會點?
你係個官 我地打住革命旗號定守護家園好d?
我有話停發夢停勇武咩?我唔想失民心
令運動好14年咁樣失敗左呀!
一失敗 六位烈士點?幾百位義士點?

你要明白 現階段我地唔夠打
班中老年唔會理 一扣上革命二字就正中林鄭下懷
我都係想贏 但我地仲未夠實力 得市民意未夠 要有多方實力 記住 我地年輕一代係黃!!!!將來都係黃!!!!

港__就係時機未到 你講岩左
第一關都未過 點打大佬
仲有六位烈士 大量義士呢?
你打港獨旗 真係害死義士
智取!!!!!!!!挽回民意
大部分中老年現階段反政府但不反共
中共識溫水煮蛙 我地都要識
你懂的
新口號:五大訴求 缺一不可 光復香港 保衛家園
https://lih.kg/1416278
扣上港獨會輸 正中林鄭下懷 我地要理智
香港人醒撚目 你懂的
一日唔瓦解港共勢力 無得打
扣上港獨人地仲出師有名
邊個外國都幫我地唔到
要打選舉戰!
前線不是要你們讚成,只雖要你們支持就得!!

pish
同意,做事係靠對手,唔係靠把口
少點批評,多點做事
咁先係對成個運動有幫助
大力
不分化
不分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞