正式宣布今晚連登已淪陷

1001 回覆
10007 Like 188 Dislike
不割蓆 不督灰 不譴責
真心無人會咁樣講嘢,前線有問題都可以話前線唔夠冷靜,唔夠理智。
咩戀棧權力,仲用畜龍嚟比,完全係抹黑前線。
我唔敢話佢一定係三毛,但一定唔係無心無惡意。而樓主開完post 無耐已經無上過水。
個post表面好似講到好有理據,但認真睇落每一句除咗屌前線,係無比到任何實際建議點可以做好啲。
好似出面本來有個分析post,講個運動點行到去疆局,叫大家去機場和你飛抖抖氣先,已經比呢啲無建設性嘅分化post 洗走哂。
無人話唔可以提意見,但你細心留意好多呢啲post 都係好有理據,分哂point 咁屌人呢樣個樣唔啱,但無提出點樣做先啱。
考會考/dse 都教議論文要先破後立啦,你ban 鳩完人係咪應該提出有用意見呀。
今日發完夢 返到屋企打開全部都係啲互屌post
其實呢場反威權運動,其實都係左翼運動
大家身在左中不知左
Apes, Together, Strong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😭永不割蓆
push
推呀!!!!!!!!!
推比多D人睇
有冇人發覺好多好舊嘅ac平時唔留言同開post 但最近就不斷叫人支持勇武去盡啲
推,不割蓆
手足一齊加油
光復香港時代革命
幾有道理,其實唔使吓吓都屌屌聲嘅,人哋聽只係人哋有修養同高質,唔代表語氣差同埋屌嗰個人做得好。
唔好屌勇武
大家都係為香港好
只係大家諗法唔同
如果三罷有成效,建議繼續塞鐵,打經濟牌。邊塞邊用手機播文宣。用我地手機做黃媒打紅媒
啲狗都係趁黑,等啲勇武無cover先捉人,所以都係日頭做好啲。office hour先做野。唔好俾佢地攞ot攞得咁爽。
放核彈都唔割!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞