正式宣布今晚連登已淪陷

1001 回覆
10007 Like 188 Dislike
做前線嘅根本冇時間睇tg 要屌就屌後面嗰班大台撚 乜Q都冇傾好就話有共識 cls

14年有份雨傘 望住嗰陣內部分化拉都拉唔住
結果被政府拖到啲人散曬再收皮
跪地求大家唔好再行多次條舊路
不如咁講 我地先唔去討論佢左唔左膠依個問題

我地由佢送一班義士去死依個行為上作出討論

無可否認 佢今次既決定係送左三十幾人去送死 依個係大家點都冇得否定

就係因為依種覺得坐低班狗就唔會搞你既心態 先會比人label左膠
推呢個
推呀,講得好

但有時啲post係好有問題,無啦啦就6000like
up
我都想問
大台又係乜撚野黎
點解我整整下路障
有條友黎同我講大台話唔好整
呢個我真唔明
點都好啦 最起碼要諗返起當初遊行目的吧
勿忘初衷
另外,大家真係有好多改善空間,亦都真係有鬼混入我地

今日港島真係好明顯係有
push
大家見到新post唔好咁快落正負皮
睇清楚 思考一下
“在危難中,更要始終保持理性的思考”!!!!!!

不割蓆 不分化
唔會否定
如果何式凝今朝有咁講
佢係害死三十幾人
一定要令佢明白自己有問題要屌
其實真係咪撚再分化和理非同勇武派啦

今日好多人講好多和理非集完會4點5點就走曬,其實好多人都係得個普通口罩,集完會好多都有去唔同既戰線或者路上到撐場面,話和理非集完會就走曬呢個行為真係好差!唔排除有d人真係會返左屋企,但每個人情況同能力唔同,集完會想返屋企其實又錯係邊?

大家都係盡自己既能力去做,其實無需要去計較邊個付出多邊個付出少,咁樣真係無意思!兄弟爬山 各有各做!

身為和理非真係好多謝勇武派既付出同努力!

大家唔好再指責任何一邊!大家盡自己能力盡做!兄弟爬山 各有各做!

希望勇武派手足每一個都可以安全返屋企!
認同
今晚太多5毛帶風向
檢討咪檢討囉,你講野洗唔洗咁難聽

個貪戀權力post最撚垃圾 仲有成萬正皮
仲有好多暗示勇武前線無差別攻擊=打人白衫=黑警嘅post
唔該大家獨立思考 唔好淨係睇正負皮就跟住俾
p推
嘩你要屌醒左膠同感化驚犬一樣難

所以我見到啲人吹捧佢兩個我真係唔知講咩好(我好憎hocc)
係佢呢一刻我同你同路,但唔知幾時會捅你一刀
對於我黎講所有政客係所有,都係為咗自身既利益
當然我唔係叫你呢一刻去屌柒佢/搞分化,而係大家都應該警愓呢一啲咁既人
思想和理,行動勇武!

認真討論,全面升級
https://lih.kg/dxtjrT
其實怕乜撚日你地講乜姐多做事少說話好過啦,唔通會因為我or任何人講兩句會改變到事實咩?你要做都係要做㗎啦
冇錯 但係應該針住依個行為黎逼佢回應

稍有知名度既人其實係有一定影響力

唔係個個手足都有跟開依D野

真係唔想有咁既人再送兄弟去死
我要訓了
聽日無得再罷工
唔該樓上樓下咁多位
聽朝起身幫手推一推
好撚重要呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞