我係北角福建人 連登仔同我入黎

1001 回覆
8690 Like 35 Dislike
樓主 同屋企人解釋返
講完返黎同我地講聲有咩回應
但最後佢地有冇發現自已比人過左一棟?

明明都冇人理北角,係D人話有黑社會先黎北角

有D似元朗個晚,明明都冇人黎元朗,但班叔父比人過左 一棟
Push
我都想相認
自出世就係北角住
大家庭,屋企加埋十幾人
好彩得兩個藍,其他長輩、同輩都黃
話唔定又係何妖條人渣
黑警死全家
咁多北角巴打
你同我定
元朗個班一定係姓鄧條打靶仔叫出黎
又係d鄉黑
如果係真,叫你老豆唔好咁on9好冇?
Pish
Why u post so late u are also鬼
成班福建佬都係鍵盤戰士係咁叫人加油我支持你出去打人, 係最蠢果幾個真係信走左出去比人打到豬頭。
福建人特性:
1. 團結(只限吹水9up個陣, 好似鍵盤戰士咁)
2. 好蠢冇讀書既鄉下佬, 不過以為自己好醒
3. 以為周圍去下飯局借下錢呃下錢=做緊生意
4. 話自己愛國愛黨(又係只限吹水9up圍威喂個陣), 背後就係咁屌鳩共產黨
5. 非常願意離開自己既"國家-->中國" 只要有錢又有得比佢食就得
6. 有人組織事件/活動會個個都大聲讚好個個都話支持講到天花龍鳳, 但action既時候就唔見影個個都話突然間有約, 最後信左有出既就係on9仔
7. 老公9成9會偷食, 老婆會扮唔知由佢玩(出面有女人照顧老公唔洗自己黎仲開心), 但個男人唔會夠膽帶女人返屋企, 老婆同"女朋友"分得好清楚, 老婆係用黎供奉, 女朋友係用黎玩
Conclusion:
福建人真係好撚on9
福建傻仔被黑警陰左都唔知
我都係住北角福建人 啱啱落街用閩南話屌7D冇腦街坊 話乜撚嘢黑衣人過來搞福建人 咁撚樣既歪理都講得出 正一有眼冇腦正廢物
係班廢老,咪講埋後生果班
五大訴求 缺一不可
真係要攪民間記者會
不過無大台,邊個出嚟講又係問題...
唔係喎,似係黑警放風,一早同福建幫講會有黑衫今晚黎打佢地
但其實係班黑警準備今日調天水圍被拉嘅人去北角,一早知會引到班黑衫去救人,跟住福建幫見班黑衫真係突然夜晚入北角就以為佢地自己成為目標

總之係想引發兩班市民打交
我希望大家冷靜下來先
停止胡亂行動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞