攬炒?連青人真天真

391 回覆
76 Like 2216 Dislike
收皮啦戇鳩
岩呀,你都會共享大灣區繁榮
負評 block 上一頁 3毛狗專開垃圾post
多謝老共令到真.香港人團結
咁你有幾多資產先
周圍雞尾酒 殺黑狗 點樣冇資格攬炒 𢦀鳩仔
既然唔驚講咁多把撚咩
慢慢等解放軍黎啦
你驚吖

下...POST 張MORTGAGE RECORD 就要收皮?你地唔係真係以為買層樓仔就叫有錢層麻?.....

https://www.youtube.com/watch?v=ErY1NGl2p_M

https://www.youtube.com/watch?v=wGX_Vgq-1G0

光復香港!時代革命!
Liberate Hong Kong!
The Revolution Of Our Times!

五大訴求
1. 徹底撤回逃犯修訂條例
2. 釋放所有因反送中被捕人士並承諾永不追究
3. 撤回612暴動定性
4. 追究警察濫權濫暴(包括721元朗官警黑勾結事件),成立獨立調查委員會
5. 立即實行雙普選

Hongkongers 5 Demands:
1. Full Withdrawal of the Extradition Bill
2. Retraction of the Characterisation of the Protestas a Riot
3. Release all Arrested Protesters
4. Accountability for Police and Yuen Long White Shirts Brutality
5. Implement Dual Universal Suffrage

時間無多,政府拖字訣,想我地自亂陣腳,行動規模必須升級
三毛
究竟一個人要幾自卑先會出嚟叫春
要周圍搵優越感
所以講咁多句你究竟有咩論點
咩撚嘢連青?連登青年足球聯賽?
係香港冇一億都唔好話自己有錢
支那唔好學人翻牆啦
佢地見到焦土急啦喎,依家佢地用盡手段希望唔好焦土
有咁深咁難明咩?....唔好逼我TUNE落去K1 LEVEL 啦...好辛苦
自由世界淨係歡迎相信自由既人
利用自由去實踐暴行係唔歡迎
比如五毛
利申 沒話係你
你個腦去咗邊
唔係年青人想攬炒
係被炒 倒不如攬炒
同理, 戶口連1000蚊都無唔好諗咩攬炒.
其實係咪驚真係會攬炒,所以嚟出post想打擊我地士氣
等住啲資產貶值啦,有 錢 佬
咁咪好囉,到時買多de
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞