攬炒?連青人真天真

391 回覆
76 Like 2216 Dislike
我地真係好撚驚中共同狗
所以係咁開po討論點對付
如果你出個post叫人地做好思想準備都叫有貢獻啲!如果你係想說服人唔好攬炒,做多啲功課先再出post。sorry 我睇唔到咁負面嘅言論有咩意義。
Blocked
祝樓主隻賤種及其全家生癌死
請善用不推文回覆
做得三毛又會有錢得去邊?
都係被人用低價壓榨嘅condom 啫
佢再唔腳踏實地啲搵份正常工,就會一世窮落去,成世都抬唔起頭做人
發聲?呢度匿名討論區黎咋

你將你篇野拎去登報就叫發聲啦

記得署名有錢人

Btw你啲中文真係好撚柒,講到自己咁有錢有冇諗過去進修下?
收屁了p牌
3x單身漢
好過你做豬
有一層樓=上游
大把有樓都係夾心中層啦
身邊識幾個係有層樓呀供完㖭 但養2個仔同比啲學費扣完出嚟都係足襟見肘
等撚住無奴隸推你間公司啦

下世小心d啦
乖啦
旅遊業佔香港既GDP唔到5%
入面包埋零售之類個啲
你睇完先再講香港好多服務業會收皮啦
我又唔係好見得你對旅遊業好熟悉囉
負評我有咩用?負評咗會改變到你而家嘅慘況咩?忠言逆耳,請你面對現實,醒吓啦。快啲quit咗你而家呢份三毛工啦
識唔撚識規矩呀,連埋username再影過啦on9
你咁樣我話你問你老細借嚟影都得啦垃圾
字都未打好就縮返入你老母個西到
咪撚喺度獻世
焦土就係唔俾政府拎到一塊有價值嘅土地,你唔識就死開啦
樓主你睇吓你,呢post入面有幾多人鬧你,個個留言都係咀咒你,你睇下你幾低賤,幾冇尊嚴?Quit咗呢份工佢啦,搵過份新工啦
如果玩焦土,我一定會出黎反抗你地
梗係難明啦,因為依加係你個弱智仔講野冇邏輯所以正常人先唔明呀 以為自己高人一等,笑撚死人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞