攬炒?連青人真天真

391 回覆
76 Like 2216 Dislike
不同意, 有層樓都唔係上游
利申: 有樓嘅窮撚
嘩好撚有錢好撚有能力好撚特權階級呀
返去奶你老母個臭閪啦傻鳩
樓主係咪黎錯地方?
應該返去跌吉

SORRY, 又令你誤解左"被" 攬炒

簡簡單單一道題, 10版回覆, 己可盡見連青人幾咁易被煽動, 失焦
無人會認真思考一下, 你地口中攬炒, 係以為全港人同你炒, 然後為自己帶黎改變, 希望更好. (或更差就你既事啦)
而現實係, 你地做盡所有破壞, 引埋解放軍, 焦埋土, 你地都只係同自己既未來攬炒. 即使你地口中中產, 高產一齊炒, 都唔會幫到你爭取到想要既野, 因為你炒唔到果1%空制緊你現狀既人

完, 去訓下晏覺先.
咪哂時間啦,完全封鎖
我原本都無咁大衝動開account 真係多謝哂你 終於有連登account 屌你老母 講咁多托咩 你咪又係係到廢up 無用嫁 移民啦柒頭

有錢都冇撚用喎, 差佬話你洗黑錢就即刻收皮
供完,但平價樓
廢老灰硬玩食字以為自己好好文彩
佢已經冇曬彈藥 原來都係窮撚
咁唔好再覆啦
咁係就快啲啦 未怕過
#我係香港人
#我會參與8月5日三罷
#罷工罷市罷課
好心你負緊資產就唔好再做三毛啦,一個帖先得個三毫子,低唔低賤啲呀,點還債呀?你有手有腳有把口,出嚟社會腳踏實地搵工啦。你做網絡打手都係為搵錢啫,點解唔搵一份人工高啲,又有尊嚴啲嘅工呢?
中共叫"埋單"架, 認真啲啦三毛
你以為be water=走? 真係三毛先會諗嘢諗得咁簡單
#日頭突擊玩狗
#夜晚閃人
#狗狗無仇報
#Hit and run
睇下點有d野唔係你話係就係
我都好想睇幾多人走得甩
起碼我地夠團結
好過你地班藍絲 到時有咩事
無人會幫你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞