攬炒?連青人真天真

391 回覆
76 Like 2216 Dislike
自從前兩日支那錄音機出黎比signal 之後三毛多到嚇死人
你睇下你有錢但幾缺乏存在感
特登走黎連登講埋d主流意見相反既野
返你個babycondom啦
搏咩?你覺得會有人聽你講野咩?想上熱門咋?

睇下你幾自卑 去到要同d𡃁仔曬自己幾有錢
去到要同d𡃁仔比較 令自己心安落d
得嗰小小錢就走去幫人賣命,做呢份三毛工做到咩尊嚴都冇,唔值得。
既然只會係成班無能力既人攬炒,唔會影響到你,咁你理人地做乜9
關你撚事?
正 又block隻5毛
樓主你睇吓你,呢post入面有幾多人鬧你,個個留言都係咀咒你,你睇下你幾低賤,幾冇尊嚴?Quit咗呢份三毛工,腳踏實地搵過份新工啦。你都係想搵錢啫,做售貨員唔好咩?門檻低入行易,賣吓家器、時裝、鐘錶等等,密啲手做賺吓佣金,一個月平均都有兩三萬起收入啦,比你而家呢份低賤三毛工搵得更多錢,又有尊嚴啲,何樂而不為呢?回頭是岸啦
我驚你啲資產未流出去
就被共產黨批鬥死左咋
小心後尾個幾年啦
人地樓主係17年慢牛300萬先上到一千萬炸

見到有機會曬洛, 咪即刻係屋企摷返張野出黎諗住有得曬命, 我地唔好咁衰笑樓主啦

呢度係香港 有千幾萬其實都未算有錢

況且 唔通有錢講野就有公信力d? 樓主笑死人了

睇埋d對話, 樓主咁急不及待放上黎 真係
block柒單機啦你
你都唔好諗住攬炒完你會有上位機會,你只係一隻condom仔,用完即棄。
樓主你睇吓你,呢post入面有幾多人鬧你,個個留言都係咀咒你,你睇下你幾低賤,幾冇尊嚴?Quit咗呢份三毛工,腳踏實地搵過份新工啦。你都係想搵錢啫,做售貨員唔好咩?門檻低入行易,賣吓家器、時裝、鐘錶等等,密啲手做賺吓佣金,一個月平均都有兩三萬起收入啦,比你而家呢份低賤三毛工搵得更多錢,又有尊嚴啲,何樂而不為呢?回頭是岸啦
「突發」改左首歌送比香港人
https://lih.kg/1390815
其實有冇用...試下咪知
blocked
樓主你好撚驚呀?
其實你心入面都明白自己嘅下場會係點,只係你唔肯面對現實啫
1. 我可以移倒民但唔想移,因為香港係我屋企。
2. 你咪繼續買,你賺定蝕根本冇人想知。No one care abt u.

睇返你2017年10月15日嘅post
你3x-4x歲,人生唔駛為搵錢而煩,但又空虛又單身。
你空虛你寂寞你凍就想上嚟擦存在感擦負評?
錢會為你嘅人生買倒物質享受,但買唔到意義。

唔會再覆,保重。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞