[Switch] 劇透討論請用五重引用(見#1) | FIRE EMBLEM 風花雪月 討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
自己鍾意啦
想咩職都玩晒咪挖
黃國白毛 步法, 藍毛 騎補
紅國紫毛 狙擊, 青頭 拳王, 外族 龍騎,歌姬 舞女
關於前面講生日
我個藍屍end game team嘅top 3挖角
Lysithea - 高魔力warp大撚晒
龍騎Petra/弓騎Leonie - 高速打手,我skip到underlevel晒佢地仍然追擊大部分敵人
舞女我比咗Annette做,最終練到A+騎術有+1移動,亦有A指揮用到範圍再動果個舞女團
地下通道應該關劇情事
生日無角色比野你因為唔夠好感(應該
烈火有咩問題?
是但啦 隨心 好鬼易打
唔該晒
弱問一下,我見可以派學生留學,其實作用大不大?派一下就無了1個行動力,那麼想問收回學生又會冇行動力?
白毛我要溝咗兩個月,帶佢出正傳副官兩次先肯過嚟
黃毛就送幾支花,搵下失物,加外傳,就問都唔洗問自己走上門
初級準考證 邊度有得拎/買google 左都唔知
商店…
最主要係每個mode都有啲野頂住我個肺
Eliwood線易玩,Hector線下下限住出擊位呢樣我好唔鍾意
呢個限制只會搞到主力瘋狂滾雪球,敵人能力又低,完全跟唔上

同埋Nergal嘅敵役魅力不足,睇勻佢成個背景,佢仆街得黎係有啲苦衷
但係擺埋同聖魔Lyon/曉女Sephiran果啲比,Nergal個故仔淺薄得多,同主角又冇乜交流
我會覺得有理由同情Lyon/Sephiran,但係對住Nergal就一啲感覺都冇
淨係心諗呢條友得閒彈出黎兇你但係又唔落手,究竟想點
暗夜唔鍾意simcity同摸身摸勢
但係無左烈火既故事既話封印又變得好空乏 解放王變左為evil而evil 但係睇完烈火又即刻覺得佢好慘
藍色隻女騎士有種聖女貞德嘅感覺
明明係貴族但成個村姑咁
窮啊嘛
個個女女都問佢做乜唔扮靚靚
本身星期日都有心機散步 而家次次開講座是9但算 反正都夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞